Президенту та голові Уряду слід нарешті проаналізувати стан газового ринку

29 листопада 2019, 10:24
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
23

Це відео телеканалу ICTV не нове, проте наразі нічого не змінилося.

Мало того, що в нас з вами постійно ростуть тарифи, так ще й якість послуг постійно погіршується. Проблема в тому, що немає гідного контролю з боку держави, хоча Парламент регулярно приймає рішення в інтересах монополістів – наприклад, щодо введення абонплати за транспортування газу. Мільйонні зарплати в НАК «Нафтогаз» не беруться просто так – їх формують завдяки якраз таким схемам, про які йдеться в цьому відео – продаючи не газ, а повітря.

Навіть автоматика на якісному котлі, як тільки на вулиці холодає, відключає його, через падіння тиску в системі. Як ви розумієте, така ситуація може призвести до розмерзання системи опалення, виходу обладнання з робочого стану, або ж навіть вибуху в системі. 

Президенту та голові Уряду слід нарешті проаналізувати стан газового ринку та припинити це знущання над українцями. Також слід відновити постачання українського газу на потреби населення, що суттєво зменшить тарифи!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.