На Банковій вирішили проігнорувати американський плювок

30 жовтня 2019, 10:21
Власник сторінки
0
45
На Банковій вирішили проігнорувати американський плювок

Зеленський, як голуб миру, несе "добро та світло" у маси.

Зеленський, як голуб миру, несе "добро та світло" у маси. Він намагається зупинити війну навіть ціною здачі величезної території. Дбає про національні меншини, виступаючи на підтримку ініціативи щодо розробки законопроекту про захист їх прав та свобод. Він думає про всіх! Проте, коли справа стосується патріотів та захисників країни, якою йому через випадковий збіг обставин пощастило керувати, він чомусь відразу відходить у бік та вдає, що нічого не відбувається.

Нешановний Володимире Олександровичу, я знаю, що ваші люди стежать за цим ресурсом, тому через відсутність іншої можливості зв'язатися з Вами, запитаю тут.

Чому ви боягузливо проігнорували ініціативу Конгресу США про внесення полка "Азов" до переліку терористичних організацій. Куди поділися ваш говір і суворий норов? Нагадую, що одним з ваших обов'язків є захист прав та свобод громадян. Цей випад з боку США - не тільки удар по "Азову". Це плювок у напрямку НАШОЇ історії та ідеології. Плювок в обличчя тим, хто стоїть на варті цілісності нашої з вами (сподіваюсь, що ви, як і я, Україну вважаєте своєю) країни.

Щоб прискорити Ваш розумовий процес, запускаю петицію для захисту національних інтересів України та її справжніх патріотів.

https://petition.president.gov.ua/petition/77070  

Дуже сподіваюсь, що вона незабаром набере достатню кількість голосів.

І ще: всі ми люди, й всі ми під Богом ходимо. Наполегливо рекомендую подумати про це на дозвіллі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.