Ми виступаємо «янголом-охоронцем» клієнта при покупці автомобіля за кордоном!

29 жовтня 2019, 13:43
Власник сторінки
засновник та директор компанії RolidasAuto
0
200
Ми виступаємо «янголом-охоронцем» клієнта при покупці автомобіля за кордоном!

Розповідає Ростислав Рараговський, засновник та директор компанії RolidasAuto

Ростислав, здравствуйте! Розкажіть, як і коли була заснована компанія RolidasAuto?

RolidasAuto – це дві компанії, засновані мною. Перша компанія була заснована в Європі, в Литві. Була вона відкрита для можливості купувати автомобілі у європейських дилерів та з  європейських аукціонів.

Компанію Rolidas у Литві я зареєстрував в 2016 році.

Яка була Ваша основна мета, з якою Ви створювали компанію?

З самого початку діяльності компанії, ми купували автомобілі лише під замовлення, а не на продаж в Україні. Насправді це зовсім різні напрямки бізнесу, які кардинально відрізняються один від одного. Коли автомобіль купується на продаж в Україні, зазвичай знаходиться самий дешевий, не факт що хороший і цілий варіант, відновлюється і тут з прибутком продається.

Наша ж компанія допомагає знайти та купити людям саме той автомобіль, який вона хоче та саме в такому стані як вона може побачити сама.

Основною метою було створити саме таку компанію, яка буде допомагати людям купувати дійсно хороші якісні автомобілі з Європи, а не підготовлені «намальовані» європейські авто з Українського ринку.

Які ще послуги виконує компанія RolidasAuto?

Наша компанія надає послуги повного циклу купівлі і доставки авто з Європи та з усього світу.

В нас є власна брокерська компанія. Ми надаємо послуги повного митного супроводу та розмитнення автомобілів і будь якої техніки.

Також маємо у власності транспорт для перевезення автомобілів. Надаємо послуги по доставці автомобілів по Європі та з Портів Клайпеда і Бремен Хауфен.

Одним із важливих напрямків нашої діяльності, ми надаємо послуги по викупу та доставці авто з аукціонів США, які  зараз є дуже привабливими через різницю з цінами на нашому ринку.

Як відбувається співпраця з Вами та клієнтом?

Співпраця відбувається чисто та відкрито

Ми працюємо виключно по офіційному договору з кожним клієнтом, де повністю прописані наші зобов’язання та гарантії клієнта.

Самий основний етап в роботі - це є пошук та підбір автомобіля. Він постійно проходить у взаємодії з клієнтом.

Після того, як ми з Вами вибрали те авто, яке Вам найбільш до вподоби, ми складаємо про те акт по автомобілю, що Ви дали нам таке погодження. Потім ми робимо ставку, закриваємо цей лот і передаємо рахунок прямо Вам і Ви самі за свій автомобіль оплачуєте в банку. Далі ми займаємось всім іншим, а саме підготовкою документів, доставкою, розмитненням, сертифікацією та поставкою на облік. І Ви, щасливий клієнт, отримуєте своє авто вже на українській реєстрації!

Розкажіть про основну місію компанії.

Наша місія – надавати для клієнта максимально якісні та комплексні послуги, що б придбання авто стало  для кожного простим та без турботним.

Які переваги має Ваша компаніє перед конкурентами, які можливо надають такі ж послуги.

Основною нашою перевагою, є те що ми працюємо без посередників на усіх етапах купівлі доставки та розмитнення автомобілів з США та Європи.

-        Філіали нашої компанії є в Україні, Європі та Америці, що дає змогу вирішувати багато питань юридичного характеру та доступ до аукціонів по всьому світу.

-        Маємо власну брокерську ліцензію, тому всім процесом митної очистки займаємось особисто.

-        Маємо власний транспорт для безпечної та оперативної  доставки автомобілів з Європи та США

-        Маємо потужний штат з 20-ти людей, які є професіоналами своєї справи.

-        Ми з клієнтом на зв’язку 24/7.

-        Маємо на сьогодні досвід по купівлі доставці та розмитненню вже більше 5-ти тисяч автомобілів.

Чи займається компанія RolidasAuto якимись соціальними напрямками?

Так, наша компанія підтримує автоспорт в Україні. Наша компанія являться неодноразовим спонсором проведення змагань з дрифту. Я сам являюся професійним спортсменом-гонщиком та виступав на всіх професійних етапах, які проводяться в Україні. У нас є власна спортивна команда, це «RolidasDriftTeam», в яку разом зі мною входить професійний гонщик, багаторазовий чемпіон України, Олексій Виговський.

Так що ми не тільки продаємо та приганяємо авто, а ще й професійно розвиваємо в Україні автомобільний спорт (посміхається)!

Як можна знайти та зв’язатись в Вашою компанією?

Ви можете легко знайти наш сайт: rolidas-auto.com, через пошуковий сервіс Гугл, ввівши назву нашої компанії, або на сторінці істаграм: @rolidas_auto, де ми показуємо життя нашої компанії в режимі онлайн.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: автомобили,авто,автогонки,продажа автомобилей,автомобілі,авторынок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.