Вся правда про зустріч в Золотому

28 жовтня 2019, 16:28
Власник сторінки
0
42

Володимира Зеленського звинуватили у зустрічі з "підставними вчителями" нібито в будівлі "неіснуючої школи" під час відвідин міста Золоте на Донбасі.

Люди, з якими  президент Володимир Зеленський зустрічався в Золотому і обговорював розведення військ, виявилися зовсім не тими, які в 2014 році підтримували на сепаратистських мітингах терористичні угрупування. Про це свідчить ряд доказів. По-перше, було опитано директора вказаної ЗОШ Г. Єфремову, робітника з обслуговування будівлі, вчителя трудового навчання С. Григор та вчителя С. Бурлакову, які нібито зображені на фото мітингів. По-друге, люди заперечили свою участь у мітингах у 2014 році у м. Луганську та, як наслідок, власну присутність на фото, зробленому у 2014 році. По-третє, за оцінками фотофахівців, на зазначеному фото присутні елементи монтажу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.