Ми "вгризалися" в землю Донбасу кров'ю і потом не для відступу і капітуляції

14 жовтня 2019, 22:57
Власник сторінки
Народний депутат України VIII скликання
0
116
Ми  вгризалися  в землю Донбасу кров ю і потом не для відступу і капітуляції

Узаконення формули Штайнмаєра, це легітимізація угруповань та імплементація капітуляції в законодавство України. Це початок федералізації і розвалу України.

Чи кожен з нас дає собі зрозуміти, що відбувається сьогодні? Саме зараз наша держава потребує захисту. Нам розповідають про розведення військ, але то є брехня, то є відведення в одностороньому порядку. Для прикладу, Станиця Луганська - ми відійшли, а що "сєпари" і росіяни? А нічого. Панівна висота князя Ігоря як була, так і лишилась чужим фортпостом. 

Тепер про формулу Штайнмаєра. 

Багато населених пунктів, які знаходяться на лінії розмежування звільнялися з 2014 року і до сьогоднішнього дня. Нам вдалося стримати агресора. Хлопці під обстрілами ночами з кров'ю і потом “вгризалися” в землю Донбасу. Волонтери везли цвяхи, плівку, лопати, інструмент для полегшення бійцям роботи. Області і райони недобудовували в селах школи і садочки для дітей, обмежували соціальну допомогу пенсіонерам, бо закуповували ліс, цемент і метал для побудови лінії укріплення.... Тепер ці позиції треба віддавати без бою і відійти в чисте поле зимувати. А хто туди зайде? Сліпе ОБСЄ? Ні, туди зайдуть “сєпари” в цивільному одязі і будуть пити чай з бурятами. 

“Мыше братья, мыше за людей” думаєМО? До речі, а в які поля виїжджати патріотам України, котрі вивісили на власних будинках українські прапори? 

Ви готові прийняти в себе нових переселенців? 

В 2014 році ми звільняли місто Щастя, і це не маленьке містечко, і там є Луганська ТЕЦ. Хто буте це контролювати? Зауважу: - коли робиться демілітаризована зона, то там не має бути людей зі зброєю. А хто захистить цивільних?

Узаконення формули Штайнмаєра, це легітимізація угруповань та імплементація капітуляції в законодавство України. Це початок федералізації і розвалу України.

Ми не можемо так просто віддати українську землю і зрадити людей.

Нам розповідають про червоні лінії. Але що є та червона лінія для влади? Для мене  - це кров мого побратима в цьому окопі, який завтра можуть змусити звільнити. Ми добровольці, ЗСУ та Національна гвардія у спадок сьогоднішній владі  залишили стабілізований фронт, і добре оснащені збройні сили, які стоять і тримають агресора. Тому немає причини здавати на поталу ворогу 145 населених пунктів. Скільки нових біженців? Скільки нової крові проллється доки, ТИ владо, зрозумієш, що з ворогом треба битися, а не домовлятися.

Механізм повної мобілізації сил штурмовиків і народного тилу запущено.

Три речі, які  можуть спричинити вибух:

1) залишення позицій ЗСУ і здачі нашої, кров'ю политої землі;

2) крики про допомогу і захист мирних жителів тих сіл і міст які сьогодні заганяють в "сіру зону";

3) сліпе ОБСЄ знову не бачитиме росіян, танки і обстріли.

Хочу, щоб всі зрозуміли що (РОК) "Рух Опору капітуляції" вже є.

Так, саме ми представляємо настрої і цілі не менше 70% громадян України щодо Росії, війни, ЄС і НАТО. І це правда. Сьогодні ми об'єдналися заради виживання нації, держави. Рух опору капітуляції - це самоорганізація людей.  Ми маємо чіткі вимоги. Ми не проводимо переговори з владою допоки вона нас не чує.

Ми не маємо допустити ганебного відведення військ, ми не можемо залишити наших громадян. 




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: война,донбасс,ЗСУ,формула Штайнмайера
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.