Король аграрного рейдерства

29 серпня 2019, 19:36
Власник сторінки
Журналист
0
562
Король аграрного рейдерства

На Білоцерківщині є депутат який давно зарекомендував себе як серйозний бізнесмен та один з найвпливовіших людей міста.

На Білоцерківщині є депутат який давно зарекомендував себе як серйозний бізнесмен та один з найвпливовіших людей міста. Він входить до, так званої, "групи ТЕЦ" та оточення відомого олігарха Костянтина Жеваго, а також підтримує близькі стосунки з головою Нацполіції. Також є інформація, що він товаришує з нинішнім головою Київського обласного осередку БПП Ігорем Кононенком.

Цей депутат займається аграрним та енергетичним бізнесом, наразі активно скуповує землю. Він є головою спостережної ради і фактичним власником ТОВ "Сквирський комбінат хлібопродуктів". Має частку прав власності на ТОВ "Шамраївський цукровий завод". До слова, "Cквирський комбінат хлібопродуктів", за деякими даними, поставляє за кордон 25% всього об'єму подібної продукції серед усіх підприємств України.

Чоловік також заснувнав благодійний фонд, який назвав своїм іменем. Він надає фінансову допомогу бійцям 72-ої бригади, допомагає лікарням, зокрема Білоцерківській міській лікарні № 2, підтримує місцевий дитячо-юнацький футбольний клуб тощо.

Красива картинка...

Хто ж він? Хто цей благодійник?

А це найбагатший депутат облради - Глиняний Леонід Петрович.

Він є учасником депутатської фракції "Солідарність", членом комісії з питань капітального будівництва, архітектури, транспорту та зв’язку, розвитку інфраструктурних об’єктів, паливно-енергетичного забезпечення. Прізвище Леоніда Глиняного – відоме на Білоцерківщині та Сквирщині. Згідно з офіційною декларацією, він вважається одним з найбагатших депутатів облради: у 2016 році отримав найбільше доходів серед своїх колег. Його чистий прибуток склав понад 8 млн.грн.

У звичайної людини, яка чесно працює, заробляє, навіть не бідує, виникне просте запиння звідки така сума...???

А все просто...

Однією рукою "крихту" дав... благодійник, а іншою до нитки обібрав...

Леонід Глиняний виявився лідером рейдерських атак у селі Васильківського району Вільшанська Новоселиця. Весною рейдери намагалися захопити сільськогосподарський кооператив.

Справа рейдерської атаки дійшла до стін Верховної Ради.

Силове протистояння у Вільшанській Новоселиці розпочалося у четвер, 11 квітня. До села приїхали невідомі люди і захопили майно сільськогосподарського кооперативу.

Як заявив тоді депутат ВР Ігор Мосійчук за рейдерською атакою стоїть депутат Київської обласної ради від БПП Леонід Глиняний. У п’ятницю, 12 квітня, Мосійчук озвучив проблему Новоселиці у стінах парламенту під час години запитань до уряду.

У суботу вранці відбулася нова спроба захоплення сільської ради разом із наявними там документами. Селянам вдалося захистити будівлю.

Найняті рейдером "тітушки"ще довго перебували на окраїнах села.

Як згодом вияснилося Леонід Глиняний за допомогою підробних документів і "тітушок" намагається заволодіти землею селянського кооперативу.

Ось такий він "благодійник". Можна по різному виправдовувати чи засуджувати подібні дії...

Але, це теж саме, "що чорні трансплантологи"... У живого та здорового вирізали орган — він помер..., зате інший, якому цей орган дістався — став здоровим і щасливо живе...

Так і тут — у селян майно відбирає (а саме, землю) розорює їх, а сам здоровий і щасливо живе... І має прибуток понад 8 млн.грн.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: рейдерство в Украине,Белая Церковь,солидарность,Костянтин Жеваго,"титушки"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.