Cоціальні проекти Метекс Інвест

25 червня 2019, 12:08
Власник сторінки
Металлургия
0
25
Cоціальні проекти Метекс Інвест

Важливість виховання фахівців в галузі машинобудування та металургії

У травні 2019 року було розпочато співпрацю між ТОВ «Метекс Інвест» та Кропівницьким Інженерним коледжом ЦНТУ.
 Співробітниками товариства були підготовлені та відправлені до коледжу зразки инструментальних марок сталей різних форм та розмірів, які будуть використані викладачами та студентами у якості навчального матеріалу при проведенні лабораторних робіт з металознавства.

Реальне училище, нащадком якого є сучасний Інженерний коледж, було засновано в серпні 1870 року. У цьому навчальному закладі викладали та навчалися відомі у тогочасній Україні особистості: Віктор Григорович, Петро Ніщинський, Дем’ян Бідний та інші.Зараз коледж є базовим навчальним закладом для Центральноукраїнського національного технічного університету, який в свою чергу готує фахівців для багатьох галузей промисловості України та решти світу.


Знецінення технічної освіти призвело до ситуації, коли для роботодавцю стало дуже складно знайти молодих та амбітних фахівців у будь-якій техничній галузі, які б прийшли на зміну старшому поколінню, та своєю енергією та натиском зруйнували б старий радянський підхід то технічних проблем та їх рішень. Сприймаючи дану співпрацю як соціальний проект, колектив ТОВ «Метекс Інвест» готовий співпрацювати з будь-якими навчальними закладами України для забезпечення розвитку технічної та інженерної галузей нашої країни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: металлургия,сталь,Металлург,навчання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.