Як трагедію у Переяславі використали заради політики

06 червня 2019, 17:29
Власник сторінки
0
74

Мабуть всі чули про трагічний випадок, що днями стався у Переяславі. Убивство дитини викликало серйозний резонанс по всій області.

Всі знають, що винуватцями цього були працівники поліції, котрі в той момент знаходилися не на службі, відпочивали, споживали алкогольні напої і поцілили з вогнепальної зброї у 5-річну дитину. Одразу після скоєного на місце пригоди приїхали поліцейські, які одразу почали складати протокол та вияснили, що це їх колеги. Вони арештували цих чоловіків та посадили до СІЗО, щоб далі ними зайнялося Державне бюро розслідувань…

Але в мережі Інтернет прокотилася заява, що немов цих поліцейських почали "відмазувати" від відповідальності. Після чого почалася колотнеча, люди та активісти приїхали до столиці й стали пікетувати МВС, також сильно розхитали ситуацію ультраправі організації. Президент Володимир Зеленський, дізнавшись про це, одразу зробив заяву, що бере дану справу під власний контроль. Але тут варто зазначити, що він ніяким чином не може впливати на Державне бюро розслідувань, бо воно йому непідвладне. Ця заява може тільки додати ваги та значимості цьому питанню, що важливо, але може бути недостатнім.

Тепер керівників Переяслав-Хмельницького підрозділу поліції Київщини відсторонили від виконання службових обов’язків, а також голова Національної поліції України Сергій Князєв прийняв рапорт про відставку керівника поліції Київщини Дмитра Ценова.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Київщина,Переяслав-Хмельницький,трагедія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.