Як правильно вибрати міні-трактор і плюси його використання

30 травня 2019, 11:43
Власник сторінки
0
41

Використання мотоблоків.

Люди, які проживають в селі або є власниками земельних ділянок, не раз стикалися з такою технікою, як міні-трактор. Він широко використовується для роботи на грунті, і сучасні моделі не сильно поступаються звичайному трактору. Але при цьому, міні версія має безліч переваг, серед яких компактність, економічність, легкість управління і обслуговування. Але відмінності звичайно є, і головне з них - це витривалість. У міні-трактора вона нижче, так як він не призначений для обробки великих полів аграрного значення. Але для приватного ділянки - це те, що потрібно. До того ж міні-трактор підтримує більшу кількість навісного обладнання.

Різновиди міні-трактора
Існує кілька популярних різновидів міні-тракторів, можна виділити наступні з них:

  • Райдер. Це сама простий вид такої техніки, має розмір квадроцикла. Застосовується для стрижки газону, прибирання листя. Потужність таких моделей невелика, але маневреність робить свою справу. Такий трактор здатний обробити поверхню навіть у важкодоступних місцях.
  • Садовий трактор. Являє собою міні версію повноцінного трактора. Потужність у таких моделей досить висока і великий спектр підтримуваного додаткового обладнання.

Крім цього, всі міні-трактора можна розділити на легкі, середні і важкі. Легкі моделі застосовуються на невеликих ділянках, розміром не більше 2 Га, середні хороші на території в 5 Га, а важкі - відмінно впораються з роботою навіть на поле, так як мають потужність подібну до великого трактора. Це найголовніший принцип, на якій необхідно орієнтуватися, при покупці агрегату.

Види двигуна міні-трактора
Крім вище описаних різновидів, міні-трактори поділяються на кшталт двигуна, які бувають дизельні або бензинові. Від цього безпосередньо залежить потужність агрегату. Якщо бензиновий трактор має силу до 20 к.с., то дизельний - здатний розвивати набагато більше. Враховуйте цей факт при виборі міні-трактора для своєї ділянки. Обидва види мають свої плюси, розглянемо основні з них. Бензиновий двигун, плюси: дешеве обслуговування, можна користуватися цілий рік, тихий. Мінуси: велика витрата пального, менша потужність. Дизельний двигун: зносостійкий, доступний, економічний, потужний. Мінуси: дорогою в обслуговуванні (ремонті), галасливий. Але дизельні двигуни служать довше і паливо дешевше, саме тому більшість виробників пропонують міні-трактори з цим типом двигуна.

В інтернет-магазині agrotech-trading.com.ua представлена ​​сільськогосподарська міні техніка на будь-який смак. Тут же можна придбати всі необхідні запчастини на міні-трактор, за вигідною ціною. Широкій асортимент продукції, підтримка клієнтів і швидка доставка - роблять цей магазин улюбленцем серед власників землі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: сельское хозяйство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.