Святкування 71 річниці Дня Незалежності Ізраїлю в Києві

13 травня 2019, 11:54
Власник сторінки
0
163
Святкування 71 річниці Дня Незалежності Ізраїлю в Києві

12 травня 2019 року Натів – Ізраїльський культурний центр спільно з молодіжною організацією Hillel Kiev гучно відсвяткували 71 річницю Дня Незалежності Ізраїлю

12 травня 2019 року Натів – Ізраїльський культурний центр спільно з молодіжною організацією Hillel Kiev гучно відсвяткували 71 річницю Дня Незалежності Ізраїлю. В межах заходу відбувся пісенний конкурс приурочений до Євробачення 2019, що наразі проходить в Ізраїлі.  В конкурсі за перемогу змагались вісім конкурсантів. Атмосфера була неймовірно спекотною. Хвилювались не лише конкурсанти, а всі гості та журі. Конкурс відкрила Житнікова Марія виконавши пісню на івриті Boaz Mauda Fire in your eyes та за результатом голосування журі здобула перше місце. Глядацькі симпатії виборола Лілія Ляхович та здобула перемогу у конкурсі. Завершував святковий концерт виступ популярного в Україні співака родом з Білорусії - Євгена Літвінковича, який здобув власну перемогу на шоу «Україна має талант» виконавши в свій час пісню з Ізраїльського Євробачення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: День Независимости,конкурс,Ізраїль,євробачення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.