«НЕ МОЖНА ВИБИРАТИ КОГОСЬ З НІКОГО».

09 квітня 2019, 15:44
Власник сторінки
Историк,общественный деятель
0
163
«НЕ МОЖНА ВИБИРАТИ КОГОСЬ З НІКОГО».

Наш ідеал – диктатура Конституції у парламентській республіці з конституційно захищеним місцевим самоврядуванням, в якій немає місця президенту-диктатору і його армії знахабнілих зажерливих опричників

Панове кандидати на посаду Президента України!

       Сама ваша кількість – це ще один вирок Україні!

       Ознайомившись з  програмами “порятунку” України від майбутніх гетьманів-президентів-головнокомандувачів, перше, що хочеться зробити – це ліквідувати посаду Президента та посади голів районних і обласних адміністрацій разом з Адміністрацією Президента, щоб остаточно не згинути нам у прірві Новітньої Руїни.

       Вже 28 років усі президенти України по черзі, не соромлячись очолюють найкорумпованішу у світі систему української влади, зухвало узурпувавши конституційні права народу щодо прийняття рішень з головних питань внутрішньої та зовнішньої політики лише за результатами всеукраїнських референдумів. 

        У 1991 році в Україні проживало у мирі і спокої 52 мільйони інтернаціонального населення. Сьогодні залишилося не більше 30 мільйонів злиднів ворогуючих між собою, доведених до стану «гібридної» війни, втрати територій, масової еміграції та вимирання на найбагатшій землі світу. Саме тому за останні 18 років вже четвертий президент уникає перепису населення, результати якого автоматично стануть вироком українській владі, бо після уточнення списків виборців зменшать можливість фальсифікацій під час виборів та наблизять бюджет країни до реальних потреб людей.

       На жаль, жоден з вас не планує вирішити жіноче питання. Україна сьогодні штучно перетворена в країну вдовиць і одиноких жінок, в якій смертність населення вдвічі перевищує народжуваність, а майже мільйон українських дівчат, щоб вижити, торгують своєю красою в усіх борделях світу.

    Які ж ви після цього козаки, гетьмани, президенти?

     Про вашу чоловічу гідність вже  ніхто й не згадує.

     Хто з вас реально здатен зробити щасливими українських жінок, безпритульних дітей та сиріт, вимираюче в холоді, голоді і хворобах старше покоління?

     Хто з вас здатен мирити, а не сварити, щоб закінчити війну на Донбасі і відновити мир і спокій в Україні?

    Чому ви шукаєте мир в Мінському форматі, з Брюссельською четвіркою, між рядками тексту Будапештського Меморандуму, а відмовляєтесь швидко і конструктивно домовитися з Донбасом і Москвою?

      Хто з вас здатен зрушити з місця 300-тисячну українську армію, яка вже п’ять років лише тупцює на місці проти 30-тисячного війська ополченців Донбасу?

    Хто з вас вміє хоч щось будувати, а не все руйнувати?

    У кого з вас вистачить сили і мужності , долаючи відчайдушний опір вітчизняних олігархів і власні злодійкуваті апетити, відкрити фінансово-економічні кордони України для інвесторів, а не красти останнє у власного народу?

     Хто з вас після обрання залишиться справжнім слугою знедоленого українського народу, а не стане для нього ще одним паном? 

      Хто з вас, вигукуючи “Україна понад усе!”, розуміє що це можливо лише тоді коли стане “Людина в Україні понад усе!”?

       Як ви можете обіцяти щасливе майбутнє усім українцям, якщо навіть дітей і пенсіонерів не в змозі забезпечити мінімально найнеобхіднішим?

Хто за короткий строк виведе Україну із загальнонаціональної катастрофи і почне будувати сучасну модерну країну для наступних поколінь українців?

       А якщо ні? То навіщо ви нам?

Найкращим рішенням  для того з вас, хто купить собі посаду президента на "виборах" у 2019 році, вважаю  заяву новообраного гетьмана про добровільну відмову від повноважень Президента України одразу після оголошення результатів дозволеного ним всеукраїнського референдуму за народною ініціативою про внесення змін до Конституції для відновлення конституційного  народовладдя в Україні.

   Наш ідеал – диктатура Конституції у парламентській республіці з конституційно захищеним місцевим самоврядуванням, в якій немає місця президенту-диктатору і його армії знахабнілих зажерливих опричників.

Ми готові голосувати за того, хто оголосить себе останнім президентом на перехідний період до нової системи управління країною, бо як сказала велика патріотка України Ліна Костенко:

 

«НЕ МОЖНА ВИБИРАТИ КОГОСЬ З НІКОГО».

 

 

З надією на ваш здоровий глузд

і патріотичну свідомість

 

 

М.Б. Костинський.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Выборы Президента Украины 2019 новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.