На жаль, не у всіх вистачає внутрішньої сили, щоб до останнього битися за свою к

25 березня 2019, 10:38
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
11
На жаль, не у всіх вистачає внутрішньої сили, щоб до останнього битися за свою к

І це біда для нас всіх, бо готовність декого продатися за «три копійки», призводить до того, що ми маємо на чолі країни злодіїв, корупціонерів та зрадників.

На фото вчитель математики та фізики Невської загальноосвітньої школи Кремінського району Луганщини Ладиченко Жаннета Іванівна. Зараз вона в робочий час займається агітацією на користь Петра Порошенка. В селі кажуть, що в цім її прикриває Кремінська райдержадміністрація, з якої надходять не офіційні команди про виділення приміщень в бюджетних установах для агітаційних зібрань, про закриття очей директорами шкіл на прогули їх працівників.

Я закликаю всіх мешканців області замислитися. Я розумію, що влада створила всі умови для того, щоб люди перестали цінувати себе та думали лише про те, де взяти копійку на хліб. Так, зараз пенсіонерам, працівникам бюджетної сфери пропонують гроші, посади. Та де будуть обіцянки цих політиків після виборів?

Людей купують, щоб потім ще 5 років знущатися над країною, над кожним з нас. Як такі, як Жанетта Ладиченко, будуть потім дивитися в очі своїм дітям та онукам, коли при владі в країні із їхньою допомогою залишиться Порошенко? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.