Наш вибір – це не просто розвага раз на 5 років

14 березня 2019, 14:30
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
1
14

Це не спосіб заробити копійку, це не привід для жартів. Це те, що формує політику держави, це медицина, це освіта, це мир.

Українці повинні продемонструвати світу свою єдність, свою політичну зрілість, свою відповідальність за долю країни. Проаналізуйте ще раз, хто з кандидатів і що вам пропонує, подумайте, чи реальні його пропозиції, чи мають вони політичне та економічне підґрунтя, чи є в нього команда, яка підтримає ініціативи на кожному рівні влади – регіональному, місцевому. Чи співпадають його слова з тим, ким він є як то кажуть «по життю». І тільки тоді віддайте йому свій голос. Потім пізно буде скиглити, кричати про непрофесіоналізм посадовців, про корупцію та безвідповідальність, про смерті людей. Бо самі зробили вибір, який не призвів до реальних позитивних змін.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.