Інноваційні проекти в рамках виставок собак всіх порід 9 та 10 березня 2019 р.

06 березня 2019, 20:50
Власник сторінки
PR
0
82
Інноваційні проекти в рамках виставок собак всіх порід 9 та 10 березня 2019 р.

9 та 10 березня клуб «Лідер» ДРВ м. Київ, ВГО Кінологічна спілка України проводить виставки собак усіх порід і ряд інноваційниї проектів та запрошує до участі та висвітлення.

9 та 10 березня клуб «Лідер» ДРВ м. Київ,  ВГО Кінологічна спілка України
проводить виставки собак усіх порід і запрошує до участі та висвітлення.

В рамках виставки - представлення проектів «СОБАКИ-ГЕРОЇ та їх ДРУЗІ»

Вперше в кінологічної практиці України клуб «Лідер» зібрав в одному місці найяскравіші проекти, пов'язані з унікальними відносинами собаки і людини, допомоги, яку людина отримує від свого друга під час рятування людей, створення безпечного середовища проживання, психологічної допомоги та любові в найважчих умовах, в яких опиняється людина після війни. І в цьому ж місці представлений глибокий і прекрасний світ собак очима справжніх фотохудожників.

 

Собаки-рятувальники Кінологічного центру МНС України.
Основне завдання - пошук і порятунок людей. Для цього собаки проходять не просте навчання, що дозволяє в складних, нестандартних ситуаціях знайти постраждалих і привести допомогу.

Породи службових собак центру: німецька вівчарка, бельгійська вівчарка малінуа та лабрадор.

Центр існує з 2006 року.У 2011 році Міжрегіональний центр швидкого реагування прийнято до  Міжнародної організації з підготовки рятувальних собак (IRO).

За результатами 19-го Чемпіонату світу серед кінологів-рятувальників збірна команда ДСНС України посіла третє місце серед 47 команд з 20 країн світу і стала бронзовим призером Чемпіонату світу.

«Лідер» представляє і нагороджує собак-рятувальників: німецька вівчарка Грейс, бордер колі Джой, яких готує і супроводжує рятувальник-кінолог пошуково-рятувальних кінологічного відділення мобільного рятувально центру ДСНС України Тарасенко Олена Володимирівна.

 

Собаки-пошуковики Кінологічного центру К-9
Готуються для складних пошукових завдань, пошуку небезпечних предметів і вибухонебезпечних речовин. Собаки-детектори запахів сертифіковані підготовлені на виявлення вибухових речовин: TNT, RDX, HMX, PETN, ПВВ-5а (аналог С-4), чорного пороху, бездимного пороху, аміачної селітри. 

К9 - Тренувальний центр тактичної підготовки ДП "Укроборонсервіс"

https://www.uos.ua/uslugi/K9_ukr

 

Друг Героя - собаки психологічної допомоги

  Канадсько-український некомерційний проект. Його мета – допомогти у зціленні ветеранів Збройних Сил України та українських добровольчих батальйонів, які продовжують боротися з  та іншими непомітними та помітними травмами, які були нанесені внаслідок військових операцій, використовуючи потужний зв’язок людини та собаки.

  Проект розпочався у серпні 2015 року, коли чотири канадські тренери вирушили до України із 3-тижневою місією. Ця місія запустила програму з каністерапії та почала “тренінг для тренерів” в Україні, а також розпочала процес об’єднання в команди службових собак із ветеранами. Зокрема, місія служила для відбору волонтерів для тренування у якості тренерів; оцінила та допомогла у відборі та тренуванні собак для програми; та залучила ветеранів та солдатів, що нині проходять службу, до процесу тренування, з тим, щоб вони могли стати тренерами.

  Канадські тренери разом зі своїми українськими колегами тісно співрацювали з українськими ветеранами, які потребують службових собак. Тренери оцінили потреби ветеранів та навчили українських тренерів, як тренувати собак згідно потреб кожного ветерана.

http://heroscompanion.org

 

Собака-донор

Екстрена допомога буває потрібна і нашим собакам. Не просто ветеринарам впоратися з проблемами важких травм самостійно, без допомоги собак, які стають донорами крові.

 

1-а Кінологічна фотовиставка фотографів-анималистів

Представлені понад 80 робіт 17-ти фотохудожників України.

Кожен з фотохудожників відрізняється власним стилем, працює як з художніми образами, так і в стилі репортажу, на кінологічних виставках, змаганнях, пленерах і клубних заходах. Нагородження відбудеться 10.03.19 о 16.30-17.00.     

 

Виставка собак усіх порід рангу САС
Щорічно проводиться кінологічним клубом "ЛІДЕР". Клуб підтримує високі міжнародні стандарти розведення і навчання собак всіх порід, проводить виставки для кінологічної громадськості, представляє не стандартні кінологічні проекти, проекти для людей, які люблять собак і розуміють, наскільки важливі відносини людей і тварин.

 

 «Кубок Лідера», монопородні виставки 09.03.19:

Кангал, італійський кане-корсо, доберман «Кубок Тетяна Чеботарьової»
Мініатюрний пінчер «Маленький король рингу»
Клубна виставка Національного Пудель клубу.

«Кубок Опти Міл», монопородні виставки собак порід 10.03.19:

Лабрадор ретривер, японський шпіц «Кубок сонячного сходу» (вперше)
Клубні виставки Національного клубу «Північних їздових порід»:
аляскинський маламут, самоїд, сибірський хаскі, якутська лайка.

 

 

Клуб «Лідер» - Дніпровське відділення м. Киев Кінологічної Спілки України.
http://www.lider-lifedog.com.ua 
    

Павільйон 1 ВДНГ.

Сергій Голубовський: 050 381 9740 + Vibеr, sevlago@gmail.com

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: выставка,Киев,собака,собаки,выставки,фотовыставка,выставка собак,Фотовыставки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.