Росія вже ставить під сумнів легітимність виборів в Україні

04 березня 2019, 10:51
Власник сторінки
Журналист
0
48
Росія вже ставить під сумнів легітимність виборів в Україні

Москва й досі сподівається на прихід проросійського кандидата, для якого інтереси Кремля будуть вищими за українську державність

Керівництво Росії уважно слідкує за перебігом передвиборчої гонки в Україні, оскільки чудово розуміє, що це – останній шанс встигнути на "потяг", який відходить.

Так, прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив болгарській газеті "Труд", що в Україні порушується демократія і це викликає питання щодо їх легітимності. Погодьтеся, адже така риторика з боку Москви виглядає дуже далекоглядно.

На думку Медведєва, виборча кампанія в Україні проходить "з грубими порушеннями загальноприйнятих демократичних норм". Такими порушеннями він назвав закриття виборчих дільниць на території РФ, а також заборону росіянам спостерігати за виборами.

Він заявив, що, спостерігаючи за українською передвиборчою кампанією, в Росії досі не розуміють, "з ким в Україні можна розмовляти".

Втім, Москва і досі сподівається на прихід проросійського кандидата, для якого інтереси Кремля будуть вищими за українську державність.

Цікавий факт, Міністерство економічного розвитку Росії включило Україну до трійки країн, що завдали найбільших фінансових збитків для РФ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Выборы Президента Украины 2019 новости,президентські вибори,предвыборная компания,передвиборча кампанія,вмешательству
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.