ПОТРІБНА ДОПОМОГА

28 лютого 2019, 12:59
Власник сторінки
0
29
ПОТРІБНА ДОПОМОГА
https://help.org.ua/782

РОДИНА БЛАГАЄ ПРО ДОПОМОГУ

Наша Анютка тільки почала своє життя в березні 2014 року, а вже у вересні змушена була змінити свою затишну домашню колиску на лікарняне ліжко.
Мене звати Артем, не встигли ми з дружиною забути про пустушки і сорочечки, тому що вже маємо двох дорослих дітей, отримали в подарунок маленьку крихітку-дівчинку. Але недовго щастя та усмішки панували в нашому будинку. Люмила, моя дружина, почала помічати, що у дитинки непропорційно зростає животик. Ми почали бити на сполох - і не дарма.
Після численних обстежень нашій донечці ставлять страшний діагноз - нейробластома заочеревинного простору з ураженням в печінку і кістковий мозок.
Як важко повірити, що наша маленька не встигнувши порадіти життю змушена ось так страждати. Як важко усвідомлювати, що своїй маленькій людині ти нічим не можеш допомогти.

Контакти: (095) 151 0465

Банківські реквізити: Ощадбанк 5174 7499 0044 8037

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: благодійність,лікування,допомога дитині
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.