ЗА СМЕРТЬ МАТЕРІ БАЛАКЛІЕЦЬ ОТРИМАЄ 300 000 грн. КОМПЕНСАЦІЇ

04 лютого 2019, 09:33
Власник сторінки
0
64
ЗА СМЕРТЬ МАТЕРІ БАЛАКЛІЕЦЬ ОТРИМАЄ 300 000 грн. КОМПЕНСАЦІЇ
Київський районний суд м. Харкова задовольнив вимоги потерпілого.

Київський районний суд м. Харкова задовольнив вимоги потерпілого.

Київський районний суд м. Харкова розглянув справу за позовом Полтавця Олександра до Міністерства оборони України, в/ч 1352, та Управління Служби Безпеки України в Харківській області, відповідно до якого Позивач просив стягнути солідарно з Міністерства оборони України та Військової частини А 1352 в рахунок відшкодування моральної шкоди спричиненої смертю матері 300 000 гривень.

 

Нагадаємо, в результаті вибухів боєприпасів в Балаклії 23.03.2017 приблизно о 12:30 в будинок матері Позивача, влучив снаряд, в результаті чого виникла пожежа.

В момент потрапляння снаряду потерпіла знаходилась в одній із кімнат будинку та отримала травми, в результаті осколкового поранення голови, після чого в тяжкому стані була доставлена в Балаклійську ЦРЛ з діагнозом - Гостра відкрита проникаюча тяжка черепно-мозкова травма.

Після проведеного лікування 25 квітня 2017 року в стаціонарі Балаклійської ЦРЛ в результаті набряку головного мозку потерпіла померла.

Із цією історією до Чугуївського офісу Мережі правового розвитку на початку 2018 року звернувся син померлої, який дізнався про офіс з мережі інтернет.

Адвокатами офісу було вивчено справу та складено від імені балаклійця позов до суду.

 В суді інтереси потерпілого представляли адвокати Чугуївського офісу#Мережі_правового_розвитку #Чугуївська_правозахисна_группа за підтримки Української Гельсінської Спілки з прав людини Світлана Кужелєва та Роман Лихачов.

01.02.2019 року Київський суд районний суд м. Харкова задовольнив вимоги Позивача.

 


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.