Очікуваний крок: Порошенко знайшов спосіб залишитися у владі

18 січня 2019, 10:42
Власник сторінки
4
12606
Очікуваний крок: Порошенко знайшов спосіб залишитися у владі

Утримання президентської посади стало для Петра Олексійовича та його оточення питанням виживання.

Враховуючи його антирейтинг, чесні вибори стануть для Порошенка повторенням історії Ющенко, у кращому випадку він набере відсоток, більш схожий на статистичну похибку та забуття, а в гіршому - такий самий відсоток плюс кримінальне переслідування. Однак чинний президент шукає варіанти. Введення воєнного стану перетворилося у фарс, який викликав бурхливі суперечки серед експертів щодо того, якими будуть наступні кроки, які дозволять Порошенку пробитися у заповітний другий тур. Судячи з усього, нічого нового гарант вигадати так і не зміг, і тому спробує розіграти ту ж саму карту, а саме "російську агресію" та ВС. Але цього разу вона полягатиме не в полоненні українських моряків, а в кібератаці на життєво важливі інфраструктурні об'єкти України.

Не є таємницею також і те, що на захисті України від гібридної війни стоять не тільки бійці на передовій та адекватна частина громадянського суспільства, але також і представники багатьох країн, яким небайдужа доля нашої країни. Зокрема відомо, що в Україні працюють фахівці 77-ої бригади психологічних операцій ОС Великобританії. Саме вони спільно з підконтрольними Порошенку СБУ та ЗСУ розробили чергову провокацію, яка полягатиме в імітуванні масової кібератаки на українську інфраструктуру, в тому числі урядові ресурси і системи керування. До цієї операції залучені хакерські групи та співтовариства, які пов'язують із СБУ (Кіберхунта, Trinity, Ruh8, Falconsflame, тощо). З ними активно співпрацює міністерство торгівлі США в межах "Національної освітньої ініціативи у сфері кібербезпеки". Більш того, активну участь у розробці та реалізації плану щодо скасування виборів бере компанія "Укрінмаш", яку опікають деякі депутати Верховної Ради від блока Петра Порошенко.

Залишається тільки сподіватися, що здорові політичні сили в Украйні та їхні прихильники в силових структурах не дозволять Порошенку остаточно поховати всі досягнення Революції Гідності, такі як свобода та право народу вирішувати, хто буде займати крісло Президента України. Шансів законно перемогти на виборах у Порошенка взагалі немає, але, дивлячись на його політичні конвульсії та абсолютно неадекватний піар, можна припустити, що законно перемагати він і не планує.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,Порошенко,вибори,ЗСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.