СВАВІЛЛЯ ВИНАХІДЛИВИХ ПІДПРИЄМЦІВ

15 січня 2019, 15:54
Власник сторінки
0
72

Херсонська область

На території Херсонської області діє певне підприємство під умовним найменуванням «Ю.», яке займається підприємницькою діяльністю у сфері лісництва та лісозаготівлі.

Однак, уважна журналістка під псевдонімом «UA:Херсон»  при перевірці діяльності зазначеного підприємства помітила ознаки нечесної підприємницької практики, пов’язаної введенням в оману покупців.

 Так, від імені підприємства неодноразово укладались договори на поставку деревини, нібито, найвищої якості, за завищеними цінами. Однак, навіть не маючи наміру виконування взяті зобов’язання останнє зверталось до правоохоронних органів із заявами про, нібито, вимагання «відкатів». В той же час, правоохоронні органи, маючи на меті найкращі наміри та звичайно ж підвищити показники діяльності, починали фактично тероризувати установи, з якими винахідлива підприємиця укладала договори. Зазначений терор знаходив свій вияв як у проведенні обшуків, виїмок,  так і доходило навіть до затримання та тримання їх у мовах ІТТ.

Сьогодні дослідженні новин з мережі «Інтернет» я неодноразово зустрічала схожі публікації, де потерпілою стороно звичайно згадане вище підприємство, яке правоохоронні органи досі не бажають викривати - це і є приватне підприємство «ЮГАКВАТОРГ» на чолі з ЛАГЕРЄВОЮ Ганною Євгенівною.

Тому, при виборі постачальника будьте обережні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.