Схеми злодчинців у погонах після Революції гідності

31 грудня 2018, 20:03
Власник сторінки
0
1488
Схеми злодчинців у погонах після Революції гідності

Чи могли б подумати Герої Небесної Сотні, що в країні за яку вони пролили кров і віддали свої життя, з особливим цинізмом та зухвальством поліціантів будуть скоюватися злочини проти основ Української Державності та Українського Закону. Відповідь -ні!

Що таке злодій? Це людина, яка скоює крадіжку. В наш час, та в минулому столітті широкого поширення набуло поняття злодія в законі, авторитети злочинного світу, його еліта.

Час не стоїть і на зламі епох ХХ та XXI століть набуло розповсюдження поняття: «злодіїв в погонах». Романтизм злочинного світу зник, адже піддаватись постійному тиску правоохоронної системи не витримає жодна людина. Тюрми, табори, багаторічні ув’язнення, суворі неписані закони злочинного світу, а в остатку зламаний характер, воля і як залишок -місце біля туалету, а то й затонка в бік.

Ось чому, епоха первинного накопичення капіталу спростила уявлення про норми злочинних понять і ніхто з тверезомислячих не шукає собі пригод з романтично-кримінальним відтінком для підняття свого авторитету по життю.

Набагато простіше спокійніше, як то кажуть без шуму та пилюки, стати багатою та авторитетною людиною можна за рахунок входження до структур правоохоронної системи.

Хто прожив 50-60 років, може з упевненістю сказати, що успіху досягають в основному ті, хто отримав на службі великих зірок на погонах.

Секретом не є, що якщо ти гнобив цивільних, діяв в незаконний спосіб, бив затриманих, кришував борделі, торгівлю зброєю та наркотиками, рейдерство, піддавав кримінальному переслідуванню за надуманими кримінальними справами, ти в любому випадку ставав складовою інструментарію правоохоронної системи, тому що, у медалі дві сторони - лицьова та зворотня.

Лицьова-це бік прозорий, публічний, те що показується на загал, піплу. А реверс -це тіньовий сектор кримінального світу, в якому погони відіграють надважливу роль підтримки криміналітету з метою особистого збагачення.

Історія, яка розпочата кримінальним провадженням від 03.07.2018 року № 12018120000000114 за фактом самовільного захоплення земельної

ділянки, яка перебуває у власності ПАТ “Регіональної філії” "Одеська залізниця” Знам’янського відділу розташована на території Дмитрівської сільської ради, Знам’янського району Кіровоградської області, яскравий приклад використання правоохоронної системи з метою особистого збагачення -злодіїв в погонах.

Унікатьний підрозділ органів Національної поліції України-Управління захисту економіки в Кіровоградській області, унікальність його полягає у тому, що його очолює злодій, який упродовж багатьох років на Кіровоградщині скоює злочини, які не піддаються вивченню, аналізу, розслідуванню та покаранню. Система любить свого тіньового мафіозі, адже він пан-Духно Володимир Миколайович координує, очолює, спрямовує на досягнення саме злочинного результату, у вигляді космічних сум грошей для своєї криші в Міністерстві.

Як вже було зазначено 243,6 гектарів землі Залізниці засіяв під соняшник “невідомий” фермер, а таке використання чужої землі сільськогосподарського призначення є незаконним, тому на підставі анонімного дзвінка слідчі Національної поліції України обґрунтовано порушили кримінальне провадження та в межах законодавства розпочали виробничий процес закріплення доказової бази.

Слідчі Національної поліції Мігелатюк В.В. та Вовк В.В. діяли професійно, складали протоколи огляду місця події, постанови про визнанню врожаю соняшника речовим доказом, Залізниця визнана потерпілою стороною, а суддя Загреба А.В. наклав на врожай технічних культур соняшника арешт, до процесу розслідування залучалися спеціалісти Держгеокадастру, з метою використання їхніх, спеціальних знань у сфері земельних відносин.

Зберігання даного врожаю було доручено воєнізованій охороні Залізниці.

Всі дії правоохоронців та експертів, судових інстанцій проводилися виключно в межах процесуального Законодавства до тієї пори коли 08 листопада 2018 року з метою обстеження стану посівів соняшника до складу комісії увійшов “особливодовірений” спеціаліст Духна Володимира Миколайовича, старший оперуповноважений Управління захисту економіки в Кіровоградській області, капітан поліції Марченко М.О.

Слідчий Вовк В.В. надаючи 09 листопада 2018 року Управлінню захисту економіки доручення про вжиття заходів щодо збереження арештованого майна і не підозрював, що “особливодовірений” Марченко М.О. вже доповів своєму патрону Духно В.М. про чудову нагоду збагатитися на сто тридцять сім тисяч дев’ятсот вісімдесят кілограмів насіння соняшнику.

Зрозуміло, що доручення слідчого, а саме акти зважування, допити працівників, зберігачів врожаю, договорів на його збирання, акти приймання- передачі, фіксація автомобілів для перевезення, обміри врожаю зроблені, звичайно не були.

При цьому УЗЕшники, злодії в погонах, надали слідчому доказ в скоєному ними злочині, а саме розписку від імені раніше судимого Шевченка Миколи Григоровича, який нібито прийняв від них на відповідальне зберігання сто тридцять сім тисяч дев’ятсот вісімдесят кілограмів насіння соняшнику, вказавши адресу збереження с. Петрове, вулиця Молодіжна(колишня Колгоспна), 2 у Знам’янському районі, додавши підроблений договір зберігання.

Принагідно інформуємо, що за вказаною адресою знаходиться приватне домоволодіння Луняченка Олега Володимировича, який ніколи не брав на відповідальне зберігання врожаїв сторонніх осіб, а пана Шевченка Миколу Григоровича, раніше судимого, не знає.

Не лице, не виконання процесуального доручення слідчого, підробка документів, зловживання владою, вчинення шахрайських дій, з метою заволодіння майном Залізниці, службове недбальство, використання службового становища з метою крадіжки майна, яке знаходиться під арештом та юрисдикцією слідчого управління Національної поліції України.

Зрозуміло, що відповідь на питання, хто кращий-злодії в законі чи злодії в погонах, риторична. Вони однакові, тільки злодії в законі піддаються державному примусу, а злодії в погонах є частиною державного апарату, а тому примусу не підлягають.

Чи могли б подумати Герої Небесної Сотні, що в країні за яку вони пролили кров і віддали свої життя, з особливим цинізмом та зухвальством поліціантів будуть скоюватися злочини проти основ Української Державності та Українського Закону. Відповідь -ні!

Важливо тільки одне чи досягла свого результату Революція Гідності, зрозуміло що, ні. До керівництва правоохоронних органів прийшли відверті оборотні в погонах, а Духно Володимир Миколайович є невід’ємною частиною обороту погонів, товарів, робіт і посад з метою особистого збагачення.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.