«Батьківщина» довела свої лідерські позиції на чергових виборах в ОТГ

26 грудня 2018, 11:00
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
55
«Батьківщина» довела свої лідерські позиції на чергових виборах в ОТГ

Партія Юлії Тимошенко довела, що народна довіра здатна перемагати адмінресурс, підкупи та інші брудні технології.

23 грудня із результатом у 35,7% отримана чергова беззаперечна перемога на виборах в об’єднаних територіальних громадах.

«Блок Петра Порошенка», який використовував все, що можна і що заборонено, вчора поспішив заявити про свою перемогу. Та за попередніми результатами зайняв друге місце із результатом 22,7%, отримавши менше, ніж на минулих виборах навесні.

Натомість політична сила Юлії Тимошенко перемогла в кожній з 7 хвиль виборів в ОТГ, здобувши загалом 30% від кількості депутатів, обраних від партій. А також у цілому демонструє переконливу динаміку.
Я від всієї команди «Батьківщини» Луганщини вітаю лідера партії, вітаю своїх колег із черговою перемогою. Дуже добре знаю, як було не легко, яка важка була ця кампанія, який шалений тиск здійснювався на кожного, хто надавав підтримку нашій політичний силі. Та ми вистояли, бо з нами правда, з нами людська любов та довіра – ми заслужили їх своїми справами!

На жаль воєнний стан завадив нам внести свою частину в загальний високий результат, проте ми не зупиняємося - попереду багато роботи, і навесні всім нам треба викластися максимально, щоб Юлія Тимошенко очолила країну та реалізувала програму «Новий курс України»!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.