Рейтинг Юлії Тимошенко на Луганщині - це показник вірності обраного нами шляху

26 грудня 2018, 10:58
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
598
Рейтинг Юлії Тимошенко на Луганщині - це показник вірності обраного нами шляху

Лідерка “Батьківщини” має більше 13 відсотків народної підтримки в нашому регіоні серед усіх потенційних претендентів на посаду Президента України. Вона впевнено доганяє Юрія Бойка, який втрачає довіру через погану роботу “Опозиційного блоку” в міських радах та не визначеність своє політичної позиції.

Про це свідчать підсумки дослідження соціологічної групи «Рейтинг» в рамках проекту «Портрети регіонів», проведеного з 16 листопада по 16 грудня 2018 року. Похибка результату становить не більше 2,4%.

Провал програми децентралізації опалення в Рубіжному, зростання тарифів на воду, політична криза в Лисичанску, невиконані обіцянки - це все кардинально впливає на думку населення, яке вже не вважає Бойка “своїм” та голосувати за нього не збирається.

Президентська партія та сам Петро Порошенко взагалі не мають великої підтримки в Луганській області, бо всі реформи від уряду Гройсману, який цілком підконтрольний Президенту, призвели до багаточисленних проблем та збідніння людей. До того ж БПП на Луганщині дискредитує себе підтримкою таких людей, як Сергій Шахов, Валентин Казаков, Віталій Курило, Юрій Клименко та інші.

Натомість зростання довіри до Юлії Тимошенко є логічним наслідком роботи, яку вона проводить в Верховній Раді, а команда “Батьківщини” на місцях. Луганщина поступово звільняється від впливу фейків та пропаганди і аналізує справи, підтримує програму “Новий Курс України”.

Я дякую всій команді “Батьківщини” Луганщини та закликаю працювати ще активніше, щоб виправдати такий високий рівень довіри та зробити все, щоб досягти реальних змін на краще!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.