Розкажіть про Президента

11 грудня 2018, 12:55
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
53

Агонія чинної влади стає все більш очевидною. Особливо це помітно в світі останньої заяви фракції «Блока Петра Порошенка» про те, що вони публічно викликають Юлію Тимошенко на дебати та вимагають відповідей на питання щодо її дій за весь період її політичної роботи.

При цьому вони не навели жодного нового факту – лише процитували те, що казав Ющенко та Янукович, коли намагалися дискредитувати Юлію Тимошенко – тобто «методичку Манафорта», яку вже давно спростували.

При цьому заяву БПП зроблено тоді, коли Тимошенко поїхала з робочим візитом до США, та не могла швидко публічно відповісти – дуже по-чоловічому)
Шановні представники БПП, зрозумійте, що українцям набагато цікавіше почути про сьогодення – про Панамські офшори, про Мальдіви, про бізнес в Росії, про співпрацю с Медведчуком, про те, куди йдуть величезні кошти міжнародної фінансової допомоги та кредитів під 9%, про справжні причини інфляції та девальвації національної валюти, про невиконані обіцянки, про підняття тарифів та багато іншого.

Спитайте про це в Петра Порошенка та розкажіть нам всім.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.