Схоже, Президент не розуміє, що відбувалось в країні чотири роки назад

10 грудня 2018, 10:57
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
365
Схоже, Президент не розуміє, що відбувалось в країні чотири роки назад

Мене, як і багатьох інших, неприємно здивувала заява Президента Порошенка: «У 2014 році ми і близько не мали такого рівня патріотизму у ЗСУ. Це сталося завдяки нашим зусиллям для розбудови армії».

Пане Президенте, я бачив тих, хто у 2014 році став на захист України, і це були справжні патріоти. Ми разом будували перші блокпости на Луганщині. Ми разом йшли до звільнення міст. Зазначу, що ці люди проявили героїчну самовіддачу.

Своєю заявою, пане Порошенку, ви образили добровольців, військових, офіцерів Збройних Сил України, які в самі перші дні війни з Росією, маючи фактично нульове забезпечення, тримаючись лише на підтримці волонтерів та відповідальних посадовців місцевої влади, зупинили просування ворога на Донбасі.

Ви також образили пам’ять загиблих українців, які в 2014 році пішли захищати свою державу, образили батьків, які втратили на війни своїх дітей.

На мою думку, ви, як чинний головнокомандувач, мали би публічно вибачитись за свої слова…

Також хочеться нагадати, що не тільки «ваша», як ви висловились, заслуга в тому, що зараз армія стала сильніша. Це, перш за все, заслуга українського народу, який віддає частину своєї зарплатні армії. Це також заслуга міжнародних організацій, урядів держав, які надали підтримку Україні. І, безумовно, це заслуга волонтерів та громадських організацій, які не рідко робили для військових те, чого не робила держава.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.