Чи почуваємось ми щасливими у власній країні?

27 листопада 2018, 15:15
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
33
Чи почуваємось ми щасливими у власній країні?

Хотілося б відповісти, що так, проте це неправда. Так, в нас є все для щастя - природа, ресурси, люди. Та немає влади, яка б не заважала нам бути щасливими.


Україна зараз займає 138 місце з 156 країн за індексом щастя. Це показник ООН, який складається з багатьох факторів та характеризує, наскільки добре почуває себе громадянин в певній країні. Показово те, що за рівнем щастя ми з вами втратили 25 позицій за останні 5 років!

За офіційними даними мільйон людей щороку виїздить за кордон у пошуках кращого життя. А Гройсман бреше дитині, що українці просто подорожують!

Я вірю, що Нова соціальна доктрина у разі її реалізації зробить нас щасливими. Щастя для громадянина - це якісна медицина, гідна зарплатня, високий рівень освіти, коли його видатки співмірні його доходам. Чи можливо досягнути цього з цією командою реформаторів та корупціонерів? 
Наврядчи.

Потрібно діяти і кардинально міняти ситуацію. Потрібно обирати справжнього лідера нації, людину зі зрозумілою та реальною програмою. Я не бачу інших варіантів, крім Юлії Тимошенко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.