Команда «Батьківщини» на Сватівщині

21 листопада 2018, 13:40
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
19

Одна з найкращих на Луганщині. Очікуємо, що 23 грудня вона підтвердить свій високий клас та добре проведе вибори в Коломийчиській ОТГ.

Під час зустрічі з народним депутатом України, заступником голови партії  поговорили про нагальні питання Сватівського району напередодні виборів.

Партійці району повідомляють, що деяким громадським лідерам вже «не прозоро натякають», що вони мають балотуватися від партій влади, якщо не хочуть проблем.

Якщо будь-хто з наших партійців зіткнеться з такими спробами, закликаємо одразу повідомляти на безкоштовний номер «гарячої лінії» Луганського обласного партосередку за номером: 0-800-210-445.

Ми задіємо всі ресурси та перешкодимо будь-яким спробам перешкоджання вільному волевиявленню виборців та спробам монополізації влади з боку адмінресурсу.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.