Презентовано «Новий економічний курс України»

26 жовтня 2018, 15:39
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
27
Презентовано «Новий економічний курс України»

21 вересня Юлією Тимошенко презентовано «Новий економічний курс України» - на мій погляд, найбільш виважену та професійну програму за весь час незалежності нашої держави.

Разом з командою Луганської обласної РЗПО «Батьківщина» долучилися до цієї масштабної резонансної події.

Звичайно, вражень дуже багато, та їх можна висловити однією фразою: «В України є шанс вийти з кризи!». Та для цього треба обрати навесні владу справжніх патріотів України – не тих, хто використовує патріотизм, як ширму власних інтересів, а дійсно працюють задля людей. Патріотів, які розуміють, як працювати в умовах кризи та розбудовувати всі галузі економіки. Чинна влада наразі лише знищує економічну систему країни, фактів достатньо.

Наприклад, штучне знецінення гривні, яка за економічними підрахунками самого ж НБУ має бути на рівні 11-13 за долар. Та спекулятивні операції Нацбанку під контролем пропрезидентських сил разом із необдуманим виведенням з ринку великої кількості банків, позбавили національну валюту шансів вистояти. Це злочин, за який винні понесуть відповідальність, коли навесні буде обрана нова влада.

Повертаючись до економіки, зазначу, що основа «Нового економічного курсу» – це переорієнтація країни з продажу сировини до індустріально розвинених держав на переробку сировини та виробництво власної продукції. 
Що для цього потрібно? Потрібні інновації, використання найсучасніших практик, генерування та впровадження власних ідей.

Потрібна переорієнтація банківської системи від фінансово-спекулятивних операцій з валютою на кредитування реального сектору економіки.
Потрібні ефективні методики ціноутворення, які зменшують роль монополій і ґрунтуються на реальному стані речей.

Всі деталі можна побачити у відео з презентації за посиланнями - .

Презентована програма скоро стане доступною для всенародного обговорення через Інтернет. Юлія Тимошенко разом з командою експертів готові проаналізувати пропозиції кожного українця.

А поки що я ще раз наголошу, що «Новий економічний курс» - це перша, і наразі єдина, реальна програма від кандидата в президенти України, яка спроможна вивести країну з кризи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.