Офіційне звернення Голови бюджетної комісії Київоблради до Президента України

05 жовтня 2018, 06:54
Власник сторінки
Фінансист
0
129
Офіційне звернення Голови бюджетної комісії Київоблради до Президента України

Офіційне звернення Голови постійної комісії Київської обласної ради з питань бюджету та фінансів Київської обласної ради Ольги Бабій до Президента України щодо проблемних питань Київської області.

Шановний пане Президенте!

Ви маєте знати, що зараз насправді відбувається в Київській області.

Наразі столичний регіон має два серйозних глобальних проблемних питання, які суттєво нервують звичайних людей-мешканців Київщини. Обидва питання повністю в змозі вирішити чиновники Київської обласної державної адміністрації.

Перше питання:

ВИДІЛЕННЯ КОШТІВ З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ НА ПІДТРИМКУ ОБЛАСНИХ ТЕПЛОМЕРЕЖ.

Тепломережі Київської області невдовзі мають отримати ліміти на газ. Це сотні тисяч мешканців, які забезпечуватимуться теплом та опаленням завдяки цим лімітам, в таких містах як Переяслав-Хмельницький, Кагарлик, весь Києво-Святошинський район та багато інших міст Київської області.

Та зараз всі вони мають заборгованість за газ й не можуть отримати ліміти.

Київська міська рада усім депутатським складом неодноразово зверталася до Київської обласної державної адміністрації з проханням подати зміни до бюджету й виділити кошти. Але обласна рада  наразі очікує змін до бюджету вже місяць. Таким чином, не лише столиця має невизначеність із початком опалювального сезоном, а й столична область.

Друге проблемне питання:

В КИЇВСЬКОМУ ОБЛАСНОМУ ОНКОЛОГІЧНОМУ ДИСПАНСЕРІ НЕ ПРАЦЮЄ ДІАГНОСТИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ.

Депутати Київської обласної ради вже більше трьох місяців просять Київську ОГА виділити кошти в розмірі  5 млн. 800 тисяч гривень на ремонт даного обладнання. В XXI-му сторіччі на ювілейну п’яту річницю перемоги Революції Гідності тисячі онкохворих мешканців Київщини знаходяться без належного медичного обслуговування. Нещасні люди не мають змоги отримати навіть точний діагноз.

Та Київська обласна державна адміністрація ігнорує будь-які наші звернення. Сьогодні вже початок жовтня - місяць тому ми почали звертатися всіма можливими нам засобами – рішеннями комісій, депутатськими зверненнями, особистими проханнями. Та марно, Київська область досі так й не отримала необхідних змін до бюджету.

Хочу нагадати, що саме Київська обласна державна адміністрація як розпорядник коштів подає зміни до бюджету, а Київська обласна рада лише голосує за пропозиції КОДА та приймає їх на засіданнях сесії облради або відправляє на доопрацювання.

 

Шановний пане Президенте!

 Прошу Вас, як особу, що призначає керівників державних адміністрацій та їх заступників, враховуючи ваше положення та повноваження, звернутися до Київської обласної державної адміністрації та попрохати їх вирішити ці нагальні питання – негайно подати на розгляд Київської обласної ради зміни до бюджету-2018, які вирішать проблемні соціальні питання нашої столичної області.

Прошу вважати це офіційним зверненням як Голови постійної комісії Київської обласної ради з питань бюджету та фінансів Київської обласної ради Ольги Бабій до Президента України Петра Порошенка.

Прошу Вас доручити голові Київської обласної державної адміністрації, як головному розпоряднику коштів обласного бюджету Київської області, невідкладно відреагувати на численні звернення Київської обласної ради та подати на розгляд сесії Київської обласної ради відповідні пакети документів.

З повагою, Ольга Бабій.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.