Як Папа «піклується» про родину поліцейського Духна

01 жовтня 2018, 15:01
Власник сторінки
0
470
Як Папа «піклується» про родину поліцейського Духна

Чергова скандальна історія про стосунки Поворознюка та Духна


В Петровському районі Кіровоградської області є відомий своїми одіозними вчинками та кримінальним минулим і теперішнім, великий (у всіх смислах цього слова) фермер Олександр Поворознюк на прізвисько «Папа». Він, сам себе так називає і, дуже любить коли й інші до нього так звертаються. На його елітних позашляховиках красується іменний номер «ПАПА». Все життя Поворознюка пов’язане з гучними кримінальними історіями, він і сам цього не стидається і з неприхованим задоволенням, на камеру, розповідає про своє кримінальне минуле. Про те, не таке воно вже й минуле, бо Папа постійно «вирішує» свої проблеми кримінальними способами. Але одного криміналітету йому не достатньо, тому й «купує» правоохоронців.

 

Так нещодавно регіон сколихнули події, що сталися на полях біля селі Йосипівка Петровського району. Де фактично Папа давав прямі вказівки місцевим поліцейським розстрілювати автомобілі охорони полів однієї з фірм якій належали посіви. Згодом, після його телефонного дзвінка, на полях навіть з’явився поліцейський спецпідрозділ КОРД. В районі прекрасно знають, що Папа щедро «допомагає» місцевим поліцейським чинам.


Але здійснюючи таку «діяльність» районного поліцейського даху замало. Тому Папі доводиться «піклуватись» і про обласних високопоставлених поліцейських. Так, наприклад, в мережі інтернет є багато інформації, щодо того, що протягом 6 місяців 2018 року Поворознюк придбав та передав в оренду за символічну плату управлінню захисту економіки ДЗЕ Національної поліції України автомобіль Toyota Corolla 2018 року випуску. Саме для службового користування начальником УЗЕ НПУ Кіровоградської області Володимиром Духном. Але, як виявилось Папа зробив і коштовний подарунок цьому поліцейському – переоформив на сестру В.Н. Духна власний автомобіль «Toyota Land Cruiser 200» 2015 року випуску. На одному з фото ви можете бачити це елітне авто коли воно було ще у власності Папи з кіровоградською реєстрацією ВА 001 АС, а на іншому фото, ви можете бачити вже самого Духна біля цієї автівки, яка була переоформлена і отримала чернігівську реєстрацію СВ 1000 ВМ за місцем прописки сестри поліцейського.


Але Папа не перестає «піклуватись» про головного узешника області та його родину. 28 серпня 2018 року Поворознюк фактично дарує родині Духна (дружина Духно Т.П. та дочка Духно С.В. ) відпочинок в одному з найдорожчих та найфешенебельніших готелів Туреччини – «Maxx Royal» (дивіться фото готелю). Сума оплати за путівку на 5 днів з 24 по 29 вересня цього року склала 111 тисяч 840 гривен (близько 4 тисяч американських доларів). Гроші були внесені на рахунок туристичного агентства ПП «Шик Тур», що знаходиться у місті Дніпро і послугами якого постійно користується родина та друзі Поворознюка. Оплата була здійснена у філіалі ПАТ «Сбербанк Росії» у місті Жовті води Дніпропетровської області, де відкриті рахунки ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська», яка належить Поворознюку. Цікаво, що готівку в касу банку внесла людина Поворознюка - Безус Р.В.. Він проживає в місті Жовті води і працює слюсарем на ТОВ «Реймс Транспорт», яка займається ремонтом сільхозтехніки петровського латифундиста. Правда середня зарплатня Безуса, за останні два роки, складає біля 5 тисяч гривень на місяць, сукупно за 2017-2018 роки це близько 80 тисяч гривен. Тому, як би він ці два роки не їв, не пив то він би все одно не наскладав майже 112 тисяч гривен щоб подарувати путівку в Туреччину родині поліцейського Духна. На копії платіжки (дивись фото) в графі призначення платежу можна побачити напис «за Духно Т.П.». Про те родині Володимира Духна не судилося у вересні побувати на сонячних курортах Туреччини, які вони так полюбляють (в останнє були недавно, в липні цього року). Через численні публікації у всеукраїнських та місцевих засобах масової інформації, що до протизаконних методів роботи УЗЕ в Кіровоградській області та корумпованості його керівника Духно вирішує не загострювати ситуацію та відмовляється від подорожі. Замість родини поліцейського 24 вересня о 4 ранку рейсом QU 4409 «Київ-Анталія» вилітають вже інші друзі Поворознюка – родина Улітіних (Олександр Улітін та Олена Федчук, разом з сином Дмитром), путівка на яких з родини Духно була терміново переоформлена 20.09.2018.


Про те через складну процедуру оформлення страхування відповідний поліс так і залишився виписаним на доньку правоохоронця – Софію Духно.

 

До речі відповідно до ч.2 ст.52 «Закону України про запобігання корупції», у разі суттєвої зміни у майновому стані, тобто отримання доходу або придбання майна, послуг на суму, що перевищує неоподаткований мінімум встановлений на 01.01.2018 року в 50 разів (88 100 грн.) суб’єкт декларування, яким є В.М. Духно зобов’язаний письмово повідомити НАЗК та внести зміни до електронної декларації протягом 10 діб. Про те, начальник УЗ в Кіровоградській області це зробити «забув». Добре хоч Папа не забуває про нього піклуватись.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.