Росія завезла на окупований Донбас новітні системи радіоелектронної боротьби

17 серпня 2018, 11:31
Власник сторінки
1
283

Міністерство закордонних справ України надасть міжнародним партнерам докази використання Росією на Донбасі новітніх російських систем радіоелектронної боротьби.

Про це повідомили у прес-службі МЗС України.

За інформацією дипломатів, чотири новітні та складні системи, які знаходяться на озброєнні ЗС РФ, зафіксували представники СММ ОБСЄ. Це є свідченням того, що країна-агресор вкотре вдається до ескалації.

“Україна представить підтверджені СММ ОБСЄ факти появи на Донбасі новітніх російських систем радіоелектронної боротьби міжнародним партнерам на всіх рівнях та майданчиках. Санкції проти держави-агресора мають бути посилені”, – запевнили у МЗС.

Зокрема, безпілотник ОБСЄ зафіксував колони російських вантажівок, які посеред ночі в’їжджали до України та виїжджали з неї ґрунтовою дорогою в районі, де немає прикордонно-пропускних споруд. Наглядачі виклали відео, на якому видно переміщення вантажівок.

Такожспостерігачі зафіксували на окупованих територіях 14 буксируваних гаубиць, шість реактивних систем залпового вогню та зенітно-ракетний комплекс, рухомий розвідувальний пункт ПРП-4 “Нарді 775 ящиків із боєприпасами (деякі з них, за оцінкою, нові), а також 118 ящиків із снарядами для РСЗВ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.