Вінницька СтудРеспубліка 2018 - 20 років для України!

26 липня 2018, 19:02
Власник сторінки
0
65
Вінницька СтудРеспубліка 2018 - 20 років для України!
Загальне фото

Студентство України завжди демонструє, що за ним майбутнє і саме вони є рушієм сьогодення! І ось, звершилось – після двохрічної перерви..

Студентство України завжди демонструє, що за ним майбутнє і саме вони є рушієм сьогодення! І ось, звершилось – після двохрічної перерви за підтримки Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА та Студентська рада Вінниччини пройшов Вінницький регіональний етап ХХ ювілейної Міжнародної програми «Студентська республіка-2018»!

22- 24 липня в с.Селищі Тиврівського району на території ЛОСК «Маяк» найактивніша молодь Вінницької області – студенти університетів, коледжів та училищ зібрались із головною благородною метою – обговорити проблеми регіону та сформувати стратегію досягнення прогресу в регіоні. Уже десятками років студенти області збирались, щоб поширити свої ідеї та показати щось нове та на кілька днів стати політиками, в руках яких ціла Студентська Республіка! Саме тому цьогоріч наше гасло - «20 років для Вінниччини - покоління Республіки»!

Понад 80 учасників та учасниць прийняли участь в обговореннях та пленумах, що стало основою для подальшого створення студентських політичних партій.  3 групи презентували свої доповіді, в яких демонстрували своє бачення розвитку нашого рідного регіону – Вінниччини! При цьому головними проблемами міста та області стали проблема екології та інфраструктури – саме над цим нам доведеться попрацювати в майбутньому. Особливу подяку хочемо висловити голові двох скликань Студеньського парламенту Вінниччини! Роман Молдован, дякуємо тобі за та, що ділився досвідом  з студентством області та виступив у ролі експерта!

Ну і куди ж без розваг! Вечорами танцпол дрижав від учасників субфестивалю «Нічна туса»,  а також своєю красою та розумом осліпляли учасниці субфестивалю «Перша леді», переможницею якого стала студентка Вінницький національний аграрний університет Вікторія Санцевич! А всі, хто хотів напружити свої мізки та прокачати уважність, змагались у «Студентській Мафії». Бажаючі продемонструвати свій гумор взяли участь у «Кубку КВН», де одержала перемогу команда «ВАУ!» Вінницький національний аграрний університет. Творчі ж люди змогли продемонструвати свої роботи на Фестивалі аматорського відео та фото – конкурсі «Спалах емоцій». Всі переможці субфестивалів та конкурсів були нагороджені подарунками від наших дорогих спонсорів:

Мережа кав’ярень Starvin coffee

Візажист Олена Паршина

Спортивний зал «Максимус»

Кав’ярня The Brothers

Барбершоп Continental

Магазин техніки Apple IRoom

Консольний клуб "Subway"

Окрема подяка нашим польським друзям, які змогли долучитися до нашої СтудРеспубліки та почерпнути трохи досвіду для себе і поділитися своїм – європейським. Впевнені, що разом ми зможемо побудувати те суспільство, яке має бути в сучасному світі. Ви неперевершені!

Кульмінацією СтудРеспубліки стали вибори Студентського Мера та Студентського Магістрату Вінниччини. Студентською меркою було обрано Андрощук Марія – студентку ВНАУ!

Депутат(к)ами Студентського магістрату Вінниці-2018/2019 стали:

- Державець Олексій – студент Вінницького технічного коледжу;

- Звонарьов Єгор – студент Вінницького національного аграрного університету;

- Іванішин Артем – студент Вінницького вищого професійного училища сфери поглуг;

- Оркуша Сніжана – студентка Вінницького національного аграрного університету;

- Сидорук Катерина – студентка Вінницького національного медичного університету ім. Миколи Пирогова;

- Поліщук Максим – студент Немирівського коледжу будівництва та архітектури ВНАУ;

- Кльоцко Багдана – студентка Вінницького гуманітарно – педагогічного коледжу;

- Демченко Наталія - студентка Вінницького гуманітарно – педагогічного коледжу;

- Балацир Анастасія – студентка Вінницького транспортного коледжу

- Кващук Ілля – студент Могилів – Подільського технолого – економічного коледжу ВНАУ

Попереду ще дуже багато виснажливої, але нереально цікавої роботи, тож слідкуйте за Фіналом ХХ ювілейної Студреспубліки! Бажаємо перемоги вінницькій делегації та чекаємо наступної, уже ХХІ СтудРеспубліки, адже студентство Вінниччини є одним із найпрогресивніших та крутіших та зможе здолати будь-які вершини!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,студенты,Вінниця,Студреспублика,голова Вінницької ОДА
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.