Благодійний концерт "Голос, який завжди з тобою" Вікторії Лук’янець

03 липня 2018, 16:13
Власник сторінки
0
34
Благодійний концерт   Голос, який завжди з тобою  Вікторії Лук’янець

Солістки Віденської Державної Опери та Національного Академічного Театру опери та балету України імені Т. Г. Шевченка.

4 липня 2018 року відбудеться благодійний концерт  "Голос, який завжди з тобою" Вікторії Лук’янець - солістки Віденської Державної Опери та Національного Академічного Театру опери та балету України імені Т. Г. Шевченка.

Вікторія Лук’янець - примадонна світових оперних театрів, володарка неповторного бельканто. Одна з найтитулованіших українських співачок. Вікторія здобула світове визнання, підкорила сцени Великої Британії, Австрії, Німеччини, Італії, Швейцарії, США та Японії. Самобутнє сопрано Вікторії Іванівни, її неповторне бельканто робить ліричні партії проникливими, а драматичний репертуар - надзвичайно переконливим. 

Метою даного концерту є підтримка Фестивалю “Радість” для онкохворих дітей з усієї України, який буде проходити в кінці вересня 2018 року. Виручені кошти з квитків підуть на допомогу в проведенні цього Фестивалю, головними організаторами котрого виступають Громадська організація «Ділові Українські Жінки» спільно з благодійним фондом «Фонд Майбутнього».




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: концерт,благотворительность,опера
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.