НОВА ЗАГРОЗА ДЛЯ УКРАЇНИ – СЕПАРАТИСТИ ГОТУЮТЬСЯ ДО РІШУЧИХ ДІЙ

26 травня 2018, 15:52
Власник сторінки
0
205
НОВА ЗАГРОЗА ДЛЯ УКРАЇНИ – СЕПАРАТИСТИ ГОТУЮТЬСЯ ДО РІШУЧИХ ДІЙ

НОВА ЗАГРОЗА ДЛЯ УКРАЇНИ – СЕПАРАТИСТИ ГОТУЮТЬСЯ ДО РІШУЧИХ ДІЙ

Під керівництвом окупантів на території ОРДЛО сепаратисти проводять різноманітні заходи с підготовки до атакуючих дій. Так, нещодавно, лідер бойовиків Пасєчнік розповів телебаченню про спільні навчання так званих «МГБ та МВД ЛНР» разом с незаконними військовими формуваннями сепаратистів. Терористи зробили заяву що в навчаннях приймало участь близько 10 тисяч бойовиків.

Згідно інформації з деяких джерел, у стані підвищеної боєздатності у тимчасово окупованій частині Луганської області знаходиться приблизно 30-40 тисяч військовослужбовців та окупаційних військ країни-агресора. Дивлячись на агресивну політику сепаратистів можна припустити, що бойовики готуються до рішучих наступальних дій за підтримкою регулярних військових частин Росії, адже до Чемпіонату Світу з футболу залишається все менше часу, а активна підготовка свідчить про агресивні наміри окупантів.

Видео - https://youtu.be/FxAeDsQnZWI

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.