Путінський десант

09 березня 2018, 14:25
Власник сторінки
0
150
Путінський десант

Трохи про знову нашумівшу російську конторку-резидентуру в Україні – «Росспівробітництво», яка легально, і, головне, плідно веде гібридну війну в нашій столиці.

У минулому році наші патріотичні організації блокували «Тотальный русский диктант» - фактичну пропаганду «Руського міра», який путінці хотіли провести по всій Україні. А нещодавно побратими завітали до центрального офісу «Росспівробітництва», де досить м’яко, як для війни, попросили цих «співробітників» зматувати вудочки.

Але мабуть «Росспівробітництво» зрозуміло це прохання на свій лад. 11 березня вони, під керівництвом директора «Росспівробітництва» Костянтина Павловича Воробйова, організовано збирають українських посіпак Кремля – на хвилинку, членів Національної Академії Наук України (!!!) та інших науково-культурних УКРАЇНСЬКИХ ДЕРЖАВНИХ установ – Толочко Петра та Олексія, Валерія Солдатенка, Олександра Рубльова, Миколу Шульгу та Олійника, для поїздки в Москву, на спільне засідання «братських народів» - «Российского Президиума фонда «История Отечества» .

Для більш повного розуміння, «Историю Отечества» очолює пан Наришкін Сергій Євгенович –голова Служби зовнішньої розвідки ФСБ Російської федерації, «Постоянный член Совета Безопасности РФ, член Высшего Совета партии «Единая Россия» .

Не важко здогадатись, які сепарські «матеріали» і «настанови» для подальшого ведення гібридної війни привезуть з Москви в «тыл врага» - центр України «росспівробітники» і наші українські академіки.

Гадаємо, треба як мінімум їх тепло зустріти на «підльоті» з Раші. А потім і в Національну Академію Наук України завітати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина-Россия,Кремль,Россотрудничество,гибридная война
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.