Поза зоною досяжності — в ДНР погіршилась ситуація з мобільним зв'язком

05 березня 2018, 17:47
Власник сторінки
0
70

В ДНР погіршилась в ситуація з мобільним зв'язком. Люди в ярості

 Бойовики в черговий раз знущаються над мирним населенням. «Фенікс» ДНР практично не працює. Жителі тимчасовано окупованих територій в ярості і вимагають повернути МТС.
В той же час терористи збирають великі прибутки з продажу стартових пакетів єдиного «республіканського» оператора мобільного зв’язку «Фенікс», що фактично не працює! Про це постійно кричать в соц-мережах як прості люди, так й ідейні рашисти. Нижче можна побачити прокльони з боку терориста Натана Юзовського: 
«А министру связи в связи с качеством «Феникса» хочу пожелать, чтоб его Аллах покарал поносом, вшами и эпилепсией. И чтоб его расстреляли».(скрін навeдeний вищe)
 
«Досить уже на двох стільцях сидіти. Пора відмовитись від всього українського і ждати поки в повній мірі запрацює «Фенікс», чи навчитись користуватись Вайбером». Такі коментарі теж можна знайти в мережі. Але треба наголосити, що Вайбером не користується швидка допомога і через перебої у зв’язку її неможливо викликати помираючим чи тим, хто потребує термінової госпіталізації.
Так, у місті Амвросіївка у приватному будинку сталась пожежа. Господар намагався дозвонитись до пожежної служби впродовж 40 хвилин. Однак безрезультатно. А намагаючись самотужки погасити пожежу отримав численні опіки (пізніше помер в лікарні).  
А «міністерство зв’язку ДНР» в черговий раз годує жителів гучними заявами про покращення якості зв’язку, і запускає нові станції, які були захоплені у Лайфа чи Водафона. Жителі в ярості від таких заяв  і вважають що їм пощастило, якщо можна дозвонитись з 10 разу.

 





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Мобильная связь,донбасс,связь,ДНР новости сегодня,ДНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.