Зустрінемо весну музичним шоу ''Зачаровані весною'' у Київській Опереті (фото)

17 лютого 2018, 12:55
Власник сторінки
артист
0
5731

В Опереті лунатимуть пісні ВВ, класика і світові хіти. У двох відділеннях шоу заспіваємо 24 композиції. У проекті задіяні – 50 музикантів оркестру, 30 танцівників балету, 10 хорових виконавців.

Весна – час радикального оновлення і креативних творчих експериментів. Водночас – це нагода реалізувати несподівані формати і нестандартні можливостІ для просування мистецького контенту. У перші два дні весни разом із Київським національним академічним театром оперети презентуємо нове музичне шоу – "Зачаровані весною".

В історії ВВ були десятки різноманітних проектів у різних жанрах. Але попри це, особисто завжди прагнув зануритися в оперету – найбільш сонячний театральний жанр у світі. Зрештою, моя мрія близька до здійснення. 1 та 2 березня відбудеться наше спільне із Київською Оперетою музичне шоу "Зачаровані весною".

Столична оперета, безперечно, знакова мистецька місцина. Вже майже століття вона дарує киянам і гостям міста вишукане мистецтво та позитивні емоції.

Наш проект є синергією різних мистецьких потенціалів. Трансформація року і класичної оперети створює унікальний сплав музики, театру і танцю. У Київській Опереті лунатимуть пісні ВВ, класика і світові хіти. Загалом у двох відділеннях шоу "Зачаровані весною" заспіваємо 24 композиції. У проекті задіяні солісти, балет та оркестр Національної оперети. Загалом – 50 музикантів оркестру, 30 танцівників балету, 10 хорових виконавців. Зустрінемо весну весело і гаряче. Переконаний, що подібні творчі колабораціі відкривають нові музичні обрії.

Днями провели чергову репетицію нашого шоу із артистами Оперети.







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.