В UDEN-S #нероботаамрія

07 лютого 2018, 17:22
Власник сторінки
0
39
В UDEN-S #нероботаамрія
Відділи PR та маркетингу бренду UDEN-S, власник фото Людмила Заболотня, автор Анна Усікова

Про моє життя в UDEN-S... від душі, як відчуваю.

А ви знаєте, що таке мрія, а не робота? Розповім вам про свою.

Моя історія розпочалася трохи більше, ніж чотири роки тому, і до сьогоднішнього дня я продовжую її писати. Мабуть, Всесвіт не байдужий до мене, коли підказав відправити резюме на цікаву вакансію PR-спеціаліста до «УДЕН-УКРАЇНИ». Тоді я й дізналась, що в нас у Кропивницькому є завод з виготовлення електричних енергозберігаючих обігрівачів під теплим знаком UDEN-S, побачила нестандартні, незвичні для пересічного розуміння прилади.

Я прийшла, не тямлячи нічого у новій професії та специфіці діяльності компанії, та це нікого не лякало і не стало перешкодою. Бажання ж головне! Люб’язно прийняли, познайомили з колективом, усьому навчили.

І тут життя закрутилося, події почали активно розгортатися. Моє перше здивування: як це, прямо тут, в офісі, будемо смажити пиріжки? А то як же! Ще б пак! Усі разом зібралися на кухні, нарізали капусту, наліпили пиріжки, посмажили і в такому ж складі посмакували ними. Здивування наступне: проведення традиційної суботньої толоки за участі абсолютно всіх членів колективу. То був перший виїзд на далеке Балі, так ми ласкаво називаємо район міста - Балашівку, куди згодом переїхали до «нових апартаментів». Написання першого прес-релізу…

Наш офіс нагадує вулик, де всі активно розмовляють, сміються; йде творчий процес, дзвонять телефони, приходять відвідувачі. Кожен зайнятий своєю справою, тож тихо буває тільки зранку, коли всі сходяться на роботу. Всередині колективу панує особлива атмосфера, створена нашими традиціями, гарним гумором, посмішками, доброзичливістю, взаємною повагою. Кожен день народження, професійне свято, день заснування компанії, Новий рік, жіночі та чоловічі свята – особливі.

Отримувати задоволення та натхнення від роботи дуже важливо. Коли я щось творю, пишу, вигадую, втілюю в життя і бачу позитивний результат – це спонукає до змін і удосконалення. За ці чотири роки змінилася не тільки я, компанія виросла, модернізувалася: обігрівачі отримали новий теплонакопичувач, що відповідає сучасним вимогам енергоефективності; розширилася лінійка обігрівачів – ми презентували керамогранітні та дизайнерські з фотодруком; отримали сертифікат Європейського союзу, переїхали до нового гарнючого офісу, прийняли участь у семи соціальних проектах, перемогли у всеукраїнському конкурсі брендів «Фаворити успіху», створили дилерську мережу у Польщі, Литві, Латвії, Естонії, Німеччині, Білорусії. А знаєте, що надихає найбільше? Відгуки клієнтів. Коли люди із задоволенням діляться своїми враженнями, пишуть вірші, знімають відео, розповідають, як змінилося їх життя після встановлення обігрівачів… Одне єдине слово із відгуку клієнта «балдіємо» – таке ємке і глибоке, відразу зрозуміло, що задоволенню немає меж, в домі тепло, затишно, рахунки за електроенергію радують.

Відправивши наші КЕНи (керамогранітні обігрівачі) до європейського сертифікаційного центру, отримали компліменти та захоплення зразками продукції. Експерти у захваті від зовнішнього вигляду та того, як довго обігрівачі тримають тепло: «Ми отримували дуже багато різних обігрівачів для сертифікації, але це просто красотінь».

Усвідомлюючи переваги наших обігрівачів, переповнююся гордістю та радістю. Тішить, що я частинка цього величезного механізму, нашого окремого світу. Розуміння того, що ми допомагаємо людям вирішувати проблеми з опаленням, пропонуючи найоптимальніший варіант, створюємо впевненість у теплому майбутньому та сьогоденні – мотивує. Дуже приємно бачити щасливі обличчя користувачів нашими обігрівачами, знати, що робота команди –актуальна, корисна, затребувана! Отриманий позитив і є зарядом для майбутніх перемог. А їх у нас попереду дуже багато! 

Крім колосального досвіду, нових знань, самореалізації і друзів в UDEN-S я знайшла себе. Люблю свою роботу, як би банально це не звучало.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: отопление,енергозбереження,враження,українські виробники,опалення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.