Коли навіть президент веде нечесну гру, то про яку демократію можна говорити?

26 січня 2018, 15:26
Власник сторінки
Громадський діяч, меценат, керівник ГО "Нова дія", голова Луганського обласного партосередку ВО "Батьківщина"
0
133

Перший заступник голови Луганського партосередку «Батьківщини» Олександр Романовський прокоментував внесення Петром Порошенком подання про призначення нового складу ЦВК, в якому не враховано кандидатури від «Батьківщини».

«Наша партія впевнено виграла всі вибори в ОТГ. Юлія Тимошенко та «Батьківщина» лідирують у рейтингах чергових парламентських на президентських виборів. То ж «команда олігархів» нині всіляко намагається перешкоджати чесному волевиявленню народу України. Коли навіть голова держави веде нечесну гру, то про яку демократію в Україні можна говорити?» – обурюється «батьківщинівець».

На думку Олександра Романовського, подібні дії є свідченням того, що діюча влада готується застосовувати адмінресурс та спотворювати результати волевиявлення українців.

«Я та мої колеги-«батьківщинівці» Луганщини вважаємо, що президент повинен дотриматися букви закону у формуванні ЦВК. Якщо цього не буде зроблено, буде видно, що готуються масові фальсифікації», – наголосив Олександр Романовський.

Команда «Батьківщини» Луганщини неодноразово боролася з брудними методами чинної влади, однак, знайшла протиотруту, секрет якої полягає в активній роботі з виборцями, розбудові системи взаємодії між територіальними партосередками та обласним штабом, підзвітності депутатів своїм виборцям.

«У такий спосіб наша партія зберігає народну довіру. Ніщо не перешкоджає представникам інших політичних сил так само ефективно працювати для своїх громад. І тоді, нехай переможе найкращий!» – наголошують партійці Луганщини.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Батьківщина,Луганская область,Батькивщина,Луганська область,БЮТ-Батьківщина,ВО «Батьківщина»
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.