Аеропорт «Бориспіль» частково повертається до міста.

17 січня 2018, 13:53
Власник сторінки
0
2139
Аеропорт «Бориспіль» частково повертається до міста.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко провів робочу зустріч з мером Борисполя Анатолієм Федорчуком та секретарем міської ради Ярославом Годунком.

12 січня 2018 року Лідер Радикальної партії  Олег Ляшко провів робочу зустріч з мером Борисполя Анатолієм Федорчуком та секретарем міської ради Ярославом Годунком. Основним питанням, на якому зосередилась прискіплива увага посадовців, постала проблема пов’язана з перереєстрацією державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

Державне підприємство було перереєстровано з міста Бориспіль в Бориспільській район, що призвело до значних втрат  надходжень до міського бюджету. Мільйони гривень, які мали б піти на будівництво дитячих садочків, шкіл, лікарень, доріг і на зарплати бюджетників. Аби вирішити дане питання, необхідно  було внести певні зміни у статутні документи аеропорту, які має погодити  Міністерство інфраструктури України.  Під час зустрічі Олег Ляшко зателефонував Міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну з проханням посприяти у вирішенні даного питання.

Насьогодні питання вирішено таким чином, що частина бюджету летовища буде спрямована на розвиток міста Бориспіль. Міністерством інфраструктури України вже офіційно погоджено створення відокремлення структурних підрозділів.

Олег Ляшко також пообіцяв підтримувати та допомагати у вирішення найважливіших питань, які стосуються розвитку  міста Борисполя та України. «Я дуже ціную довіру мільйонів українців, тому наша команда викладається на повну! Мета Радикальної партії - відновити стабільність в Україні, твердо навести порядок, рішуче припинити хаос, анархію і беззаконня, відновити пришвидшене зростання економіки, яке забезпечить добробут українців.» - наголосив Лідер Радикальної партії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: зарплаты,Борисполь,аэропорт Борисполь,аеропорт "Жуляни",Олег Ляшко,перемога,аеропорт Бориспіль,Ляшко РПЛ,Бориспіль,Аэропорт "Жуляны"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.