Для дітей - з любов'ю!

23 грудня 2017, 13:13
0
35

19.12.2017 р. Соціальний комітет Студентської Ради Вінниччини організував неймовірно вражаючий день для дітей з малозабезпечених родин...

19.12.2017 р. Соціальний комітет Студентської Ради Вінниччини організував неймовірно вражаючий день для дітей з малозабезпечених родин. Кожен член комітету мав змогу поділитися частинкою свого тепла у таке світле та радісне для усіх свято – День святого Миколая. 
Усі діти мали змогу відвідати квест-проект «Ізоляція» - творче об'єднання, яке займається організацією дозвілля. Ми дуже вдячні керівникам закладу, які мають велике добре серце і готові активно допомагати діткам та підтримують ініціативи молоді!
Усі були дуже вражені та отримали море незабутніх емоцій, адже працювали в команді, навчалися та удосконалювали навички швидко та креативно мислити і просто по-дитячому раділи від усієї атмосфери, яка панувала у квест-кімнатах. 
Після активного та цікавого відпочинку школярі відновили свої сили у затишній кав`ярні «The Brothers Cafe». Власники закладу приготували смачні солодощі та теплі напої, огорнули підлітків приємним домашнім затишком і теплом. Під час чаювання всі відчували себе однією дружньою родиною або давніми друзями, розмовляли на різні теми. Дітлахи ставили багато запитань, розповідали цікаві історії, ділилися мріями, сміялися і раділи.
Ми дуже раді, що мали змогу так гарно провести це свято і подарувати трішки свого тепла іншим. Робіть добрі справи, цінуйте прості людські емоції та долучайтесь до ініціатив молоді!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: добро,Вінниця,соціум
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.