Яків Осташ розповів, коли на Майдані запрацює «Скляна кімната»

13 грудня 2017, 19:58
Власник сторінки
1
44
Яків Осташ розповів, коли на Майдані запрацює «Скляна кімната»

У Києві, на Майдані Незалежності, за участі активістів ГО «Молодь війни» та ГО «Світле майбутнє України» відбулася презентація концепції рупору української молоді – так званої «Скляної кімнати».

За словами ініціатора даного проекту, відомого громадського діяча і молодіжного лідера Якова Осташа, це буде дійсно прозора кімната з трибуною всередині, з мікрофоном, де кожен бажаючий зможе виступити та висловити своє бачення розвитку держави та її майбутнього.

«Перш за все, ми чекаємо активну, талановиту, патріотичну молодь, яка не хоче їхати за кордон, а хоче працювати і розбудовувати свою країну, готова брати відповідальність на себе, пропонувати і реалізовувати цікаві проекти. «Скляна кімната» задумувалася як рупор української молоді. Тут, на Майдані, ми будемо шукати кращих, активніших,  сміливіших, тих, хто готовий ставити перед собою завдання і досягати успіху. Завдяки «Скляній кімнаті» ми хочемо дізнатись чого прагне молодь, якою вона бачить власне майбутнє в Україні» - зазначив Осташ.

«Навколо трибуни буде працювати цілий осередок, із дискусіями та цікавими зустрічами. Ми будемо пропонувати нові ідеї, створювати проекти, розробляти цікаві і потрібні законопроекти для ефективного розвитку України. Так як ми живемо зараз, як нами керують – це вчорашній день. Світ не стоїть на місці, і щоб не пасти задніх, країні потрібні рішучі зміни на всіх рівнях».

Осташ наголосив, що тут не збираються створювати черговий протестний осередок, і шантажувати владу радикальними діями: «Ми відкриваємо «Скляну кімнату» заради пошуку конструктивних і ефективних рішень для економічного зростання та налагодження комунікації між талановитими українцями і владними структурами. Бо те, що відбувається зараз, коли влада відгородилась від народу – не відповідає ні інтересам  держави, ні інтересам її громадян».

Активіст наголосив, що рух української молоді обов’язково принесе країні величезну користь та дасть поштовх для її розвитку. Головне завдання - створити для молоді такі умови, щоб вона могла реалізовувати свій потенціал тут, в Україні, щоб країна стала могутньою, розвинутою державою з інноваційною конкурентною економікою, а не була лише сировинним придатком транснаціональних корпорацій.    

Організатори анонсували, що «Скляна кімната» запрацює вже 17 грудня найближчої неділі, після закінчення ходи за очищення влади. Відкриття трибуни для всіх бажаючих планується біля 16:00 +. Точний час буде повідомлено додатково.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Майдан Незалежности,Молодь України,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.