Місія ОБСЄ підтвердила інформацію української сторони щодо місць розташування ва

06 грудня 2017, 20:08
Власник сторінки
0
84

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", в с.Бугаївка, що поблизу м. Алчевськ, проходять батальйонно-тактичні навчання бойовиків. На полігоні розташована важка бронетехніка, яка була передислокована з тилових районів "ЛНР".

Нещодавно спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ на Донбасі зафіксувала значну кількість важкої техніки бойовиків в районі окупованого селища Бугаївка (Луганська область).

На основі даних повітряного спостереження від 28 листопада виявлено значну кількість військової техніки.

"Військова техніка була у похідних колонах на відстані 500-600 м від автостоянки, розташованої приблизно в 2 км на південний схід від смт Бугаївка (37 км на північний захід від Луганська)", - йдеться в звіті СММ.

Нагадаю, раніше аналітичний відділ ГІ "Права Справа" оприлюднив інформацію, що на тимчасово окупованій території Луганської області зафіксована активність підрозділів "народної міліції ЛНР" та регулярних частин ЗС РФ, що не пов'язана з проведенням планової ротації.

Зокрема, така активність та скупчення техніки і живої сили окупантів була зафіксована неподалік від м. Алчевська та Перевальська.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ 
"Права Справа", в с.Бугаївка, що поблизу м. Алчевськ, проходять батальйонно-тактичні навчання бойовиків. На полігоні розташована важка бронетехніка, яка була передислокована з тилових районів "ЛНР".

У 2015 році поблизу с. Бугаївка було створено навчальний військовий центр бойовиків. За останній рік на полігоні проведені інженерні роботи з облаштування навчального центру. Зокрема побудовані нові КПП, вишки (48.406708, 38.882554) та нещодавно побудували цiлi для стрільби з танків прямою наводкою.

Аналітичний відділ ГІ "Права Справа" розраховує на подальшу плідну співпрацю зі спеціальною моніторинговою місією (СММ) ОБСЄ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.