Легенди про Міхо.

05 грудня 2017, 18:26
Власник сторінки
0
100
Легенди про Міхо.

Легенди про Міхо: як колишній одеський губернатор заплутався в українському політичному кодлі

Зараз хіба глухий та німий українець не пише, не говорить, і не обговорює ситуацію зі Саакашвілі.

Сьогодні ГПУ затримала МІХО. Чи викинуть його з України ? 

Чимало питань, а відповідь знає лише одна людина - Петро Порошенко  і то, до кінця не зрозуміло, чому український президент досі не вигнав МІХО та його свиту з країни? 

Не зрозуміло до кінця, де Саакашвілі бере гроші на свої рекламні кампанії, «майдани», та і зрештою хто фінансує його партію «Рух Нових Сил»,  в яку вступили та піаряться, і мабуть фінансують,  чимало старих українських політиків. 

Доречі, «Рух Нових Сил» чимось нагадує ранню Радикальну партію Олега Ляшка, яка мала cвого часу малий рейтинг для проходу до ВР, а сам Ляшко пішов по мажоритарці у Верховну Раду, а доярок та колгоспників поставив у перші списки. Вже у цю Раду в партії Ляшка були нові фінансові кейси, де доярок та колгоспників не було. Можливо збіг,  а можливо працюють одні і тіж політтехнологи та менеджери.

Саакашвілі критикував Петра Порошенка за те, що у нього імена партія, але якщо ми подивимося на емблему партії Саакашвілі то вона іменується, як «Рух Нових Сил Міхаеля Саакашвілі». Не зрозумілим лишається, також, чому, запрошений президентом Петром Порошенком в Україну, Саакашвілі втратив лояльність зі сторони президента Порошенка? Хто посварив кумів? Адже останні два роки Саакашвілі повністю підтримував, та вихваляв дії Петра Порошенка, а тепер робить мітинги з метою імпічменту останнього.

До кінця не зрозуміло, чому досі українські правоохоронні органи та міграційна служба не видворили Саакашвілі з країни, адже у нього відібрали громадянство, та і з цим не зрозуміло законністю його надання та відбирання. Якщо дійсно МІХО злочинець і зробив злочини у Грузії, чому ми його не відаємо? Петро Порошенко досі терпить наїзди МІХО? Чому досі цирк?

Як на мене, події з МІХО, імпічментом, ГПУ, НАБУ - це все чітко спланована вистава для українських громадян, яких розділяють на різні політичні табори, щоб ті відволіклися від несправедливих тарифів на газ, воду, світло, на жахливу медицину, війну в країні, бідність, тотальну корупцію, масову міграцію людей закордон, а коли людям дають цирк то їх легше контролювати. Як на мене всі наші політики кормляться з рук олігархів, які ними граються як ляльками, а ми усі глядачі лялькового театру. 

Живемо у Матриці олігархів, які хочуть нас посварити за допомогою політичного кодла, яке нас розділяє на лівих та правих, на рускоговорящих, і україномовних, націоналістів і соціалістів, на бандер та малоросів… А між іншим, на Сході війна і щоденно гинуть наші воїни про них мало в ефірах топових українських каналів, за те жирні морди наших політиків скрізь!

 Вам не набридло вірити у цей цирк ? Просто запитайте себе!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.