Допоки держава шукає причину вибуху в Калинівці, Вінницький аграрний діє!!!

09 жовтня 2017, 12:30
Власник сторінки
0
25
Допоки держава шукає причину вибуху в Калинівці, Вінницький аграрний діє!!!

Допоки держава шукає причину вибуху в Калинівці, а районна рада підраховує нанесені збитки та годує обіцянками людей (без даху над головою), Вінницький національний аграрний університет діє!!!

Ініціативні студенти Вінницького національного аграрного університету мають жагуче бажання допомогти потерпілим від вибуху. Розуміючи безвихідь малозабезпечених жителів прилеглих сіл керівництво університету оголосло збір благодійних коштів на допомогу потерпілим. За перші дві години вдалося зібрати 40 тисяч гривень на закупівлю будівельних матеріалів та транспорт для його доставки.

Ми не гаяли часу та діяли для якнайшвидшого вирішення найболючішого питання громади села Павлівка та міста Калинівка – цілий дах над головою.

Завдяки зусиллям в.о. директора Немирівського коледжу будівництва та архітектури Олени Василівни Солоної зібралося 14 професійних будівельників, які працювали на благодійних засадах швидко та якісно.

У результаті, за один день було відремонтовано дах у 5 будинках! Безкоштовно надано шифер 19 людям! Оббито плівкою 52 вікна!

Безмежна подяка та низький уклін усім небайдужим людям, які прийняли участь у формуванні благодійного фонду для допомоги потерпілим від жахливого вибуху.

Тільки разом ми подолаємо всі труднощі!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: катастрофа,склад,волонтер,Вінницька область,Вінниця,допомога,Калинівка,вибух
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.