День Незалежності України!

23 серпня 2017, 15:29
Власник сторінки
0
181
День Незалежності України!

Шановні браття!

Дорогі українці!

Щиро вітаємо Вас із нагоди Дня Незалежності України! Цей знаменний день утвердження демократії нашого народу став поворотною подією історії. Дата 24 серпня 1191 назавжди змінила думки та погляди людей, які прагли свободи та незалежності, стала могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради кращого майбутнього, миру та добробуту.  Запорука державотворчого успіху – у злагоді, відповідальності, в об’єднанні зусиль кожного українця, а з тим – мільйонів громадян вільної і незалежної країни. Сподіваємось, що сумлінною працею ми зможемо зміцнити силу і славу нашої неньки!

Ми створюємо новітню українську державу, втілюємо в реальність одвічну мрію нашого народу – бути незалежним і вільним у своїх поглядах та переконаннях. Це велика честь і відповідальність перед власним сумлінням та майбутнім поколінням. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай кожен день додає нам енергії, наснаги і впевненості у завтрашньому дні!

         ЗІ СВЯТОМ ВАС! ІЗ ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,День Независимости,свято
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.