ОБЕРЕЖНО! П’ЯНІ ФСБ-ШНИКИ НА УКРАЇНСЬКИХ ДОРОГАХ!!!

02 серпня 2017, 10:42
Власник сторінки
журналіст-розслідувач
1
386
ОБЕРЕЖНО! П’ЯНІ ФСБ-ШНИКИ НА УКРАЇНСЬКИХ ДОРОГАХ!!!
Нічого особистого - лише факти!)))

Ганебна поведінка окремих офіцерів ФСБ РФ під час їхнього перебування в Україні "під дипломатичним прикриттям" викликає гнівний осуд не тільки в українців, а й у всього цивілізованого світу! Ганьба!!!

Не знаю чому, але мимоволі приходить думка про те, що відчуття безнаказаності та вседозволеності у окремих (а може і в усіх) уповноважених представників країни-агресора чи звичайних громадян РФ починає брати гору перед елементарними, базовими та загальнолюдськими інстинктами самозбережння і відчуття страху за власне життя і здоровя. Саме така думка починає формуватися після аналізу численної інформації у ЗМІ з цього приводу: то “закатати” скандал поєднаний із хуліганськими діями під час польоту на борту іноземного повітряного судна; то спровокувати масове побиття футбольних фанатів у одній із європейських країн; то прославитись на увесь світ під час крадіжки туалетних засобів гігієни на відомому світовому курорті; то неодноразово сідати в стані алкогольного спяніння за кермо дипломатичного автомобіля і ставати героєм дипломатичного скандалу із оприлюдлненням власного (дещо пяного) амплуа в образі офіцера ФСБ, якого вирахували пильні громадяни-патріоти та зупинили справжні патрульні поліцейські.
Саме стосовно останнього зухвалого випадку співробітника російської спецслужби в українській столиці піде мова, адже така ганебна, можна сказати злочинна поведінка офіцера ФСБ РФ Руслана Требунського досить потужно сколихнула вітчизняні ЗМІ, набула широкого поширення серед громадськості та викликала значне обурення у свідомості представників українського суспільства. 
Мова буде йти про нещодавне виявлення патрульними поліцейськими факту керування у Києві дипломатичним транспортним засобом у стані алкогольного спяніння офіцером ФСБ РФ Р.Требунським, який знаходиться у складі дипломатичної місії країни-агресора на території України. Слід зазначити, що від проходження освідчення на визначення рівня алкогольного спяніння військовослужбовець ФСБ РФ відмовився та досить зухвало і зверхньо поводив себе з представниками патрульної поліції, прикриваючись своїм дипломатичним статусом та особистими зв’язками серед керівництва МЗС РФ.
Цікавим та одночасно досить обурливим є факт, можна сказати, рецидивної поведінки щодо керування дипломатичними транспортними засобами РФ на території України у стані алкогольного спяніння вищезазначеним співробітником російських спецслужб. Адже, лише виявлених та висвітлених у ЗМІ фактів такої ганебної та суспільно небезпечної поведінки “кращого сина” Росії є декілька. Ось деякі з них: http://nv.ua/ukr/world/countries/tillerson-tramp-ne-v-zahvati-vid-zakonoproektu-pro-novi-sanktsiji-ale-gotovij-pidpisati-jogo-1592958.html
Надіюсь, хоча з малою долею ймовірності, що хоч у якихось представників дипломатичної місії РФ в Україні вистачить здорового злугду (провівши алементарний аналіз обурення цивівлізованого суспільства поведінкою політичного та військового керівництва РФ стосовно України загалом, та описаним вище фактом злочинної поведінки співробітника ФСБ РФ серед мирного, цивілізованого та толерантного українського суспільства) і вони зможуть подбати про недопущення вчинення хоча б представниками офіційної влади РФ на території інших країн подібного роду суспільно небезпечних діянь (про російських громадян-туристів я уже мовчу: всесвітня мережа наглядно може продемонструвати ганебні вчинки “кращих” представників руського міра.)))
P.S. Окреме хочеться звернутися до любителів “пяного кермування” із колись дружньої нам країни: окрім значної відповідальності по українському законодавстві, вас чекатиме відповідна реакція свідомих представників українського суспільства, які на волонтерських началах боряться з такого роду потенційними вбивцями на українських дорогах. І, як заявляють їхні представники під час осбистого спілкування стосовно зазначеного вище випадку, не дай Бог їм попадеться такий потенційний злочинець, який виявиться ще представником країни-агресора, зовнішня політика якої прямує прямою дорогою до Нюрберга...
Бережіть себе, панове іноземці... Якщо не чинній своїй владі, то ви хоча б потрібні власним сім’ям, котрі вас чекають дома, на Росії! )))
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина-Россия,ФСБ,безнаказанность преступников
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.