"Ол Інклюзів" для своїх в кропивницькому паліативному відділенні

20 липня 2017, 14:35
Власник сторінки
0
106

Заступник начальника Управління охорони здоров'я Кіровоградської міської ради Лариса Кудрик відкрито зловживає службовим становищем та влаштовує родичам "ол інклюзів" в паліативному відділенні

12 березня 2016, у Кропивницькому, на базі КЗ "Центральна міська лікарня", що на фортечних валах, відкрили паліативне відділення. На ремонт, реконструкцію і обладнання витратили понад 3 мільйони гривень. Реалізація проекту майбутнього хоспісу стала можливою за рахунок виділення коштів з міського бюджету, волонтерами та меценатами.Стаціонарне відділення має 15 ліжкомісць. Хоспіс реконструйовано відповідно до сучасних медичних стандартів: боксовані палати з автономною системою вентиляції та окремим виходом на вулицю. 
Відділення паліативної допомоги є місцем для перебування невиліковно хворих людей, для полегшення їх емоційних та фізичних страждань. 
Та перебувати там хворі мають право не більше двох тижнів. 
Але такі правила, як виявилось, не стосуються родичів працівників сфери охорони здоров'я Кропивницького. 
За словами медичного персоналу міської лікарні, заступник головного лікаря Оксана Кабанчук місяць тому дала наказ перевести хвору (родичку заступника начальника Управління охорони здоров'я Кіровоградської міської ради Лариси Кудрик) з неврологічного до паліативного відділення без вагомих на те причин. Також позначити хвору до статусу пільгової категорії, що дозволяє безкоштовно отримувати необхідне харчування та медикаменти. 
І обов'язково влаштувати в окрему просторну двомісну палату з телевізором. А для повного комфорту ще й примусила медпесонал годувати хвору з коштів фонду свіжими овочевими та фруктовими стравами самостійно контролюючи процес. 
Для сильнішого ефекту завідуюча головного лікаря влаштувала внутрішню нараду для обуреного персоналу та за допомоги матюків і погроз пояснила, що ті хто не погоджується з її рішеннями негайно вийдуть за двері лікарні назавжди. 

Таким чином, вже майже місяць займає двохмісну палату з "ол інклюзів" родичка маленького чиновника, якого громада міста утримує із власної кишені.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.