ВШАНУВАННЯ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ

02 червня 2017, 17:41
Власник сторінки
0
50
ВШАНУВАННЯ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ

ВШАНУВАННЯ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Третя неділя травня – традиційний щорічний день пам’яті жертв політичних репресій, що відзначається в Україні на державному рівні.

Українська Церква, як духовна мати, в радості і в скорботі перебуває зі своїм народом. Тож сьогодні, 19 травня 2017 року, міське духовенство УПЦ КП, разом з представниками інших юрисдикцій та релігійних організацій, владою і громадськістю, взяло участь у церемонії покладання квітів до «Ангела скорботи» – пам’ятника на честь жертв політичних репресій, що загинули в часи червоного терору.

На початку заходу була звершена заупокійна літія, котру очолив Високопреосвященніший Антоній, Митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський, керуючий Хмельницькою єпархією УПЦ КП. Владика Антоній, як відомо, є головою Духовної Ради міста Хмельницького. Отже, представники конфесій, членів Духовної Ради, також підносили свої молитви за душі наших братів і сестер, невинно убієнних за свої переконання.

Його Високопреосвященство в своєму короткому слові перед присутніми небайдужими подолянами закликав усіх зберегти пам’ять про невинних жертв і молитися за спасіння їх душ та за мир в Україні, побажав усім духовного воскресіння.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.