КОРУПЦІЯ І ПОЛІТИКА НА ПОЛТАВЩИНІ

26 травня 2017, 13:31
Власник сторінки
0
26
КОРУПЦІЯ І ПОЛІТИКА НА ПОЛТАВЩИНІ

Фінансування Соціал-демократичної партії Сергія Капліна на Полтавщині здійснювалося за рахунок в крадених на ліках у соціально незахищених полтавців і в першу чергу пенсіонерів

Вчора під час передачі хабара офіцеру Нацполіції за сприяння в отриманні ліцензії на продаж наркомістимих медпрепаратів затримано в.о. директора КП "Полтавафарм", депутат Полтавської обласної ради від СДП Сергія Капліна - Валерія Прядка та його заступника. Наразі затриманим військовою прокуратурою вручаються підозри і буде обиратися запобіжний захід. За моєю інформацією військова прокуратура проситиме суд арештувати корупціонерів Прядка та його подільника з правом внесення грошової застави. Сподіваюся, що розмір застави буде не менше 40 мільйонів гривен які ці корупціонери-каплінці вивели з КП "Полтавафарм" лише минулого року. Зараз народний депутат Сергій Каплін здійснює політичний тиск на правоохоронні органи, заявляє про викрадення Прядка і якісь політичні переслідування. Головна мета Капліна будь якими методами відмазати свого подільника Прядка бо той може дати покази на нього самого адже ні для кого в Полтаві не таємниця, що грошима з КП "Полтавафарм" фінансувалася СДП Капліна. Вимагаю від голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького негайно відсторонити від виконання обов'язків директора КП "Полтавафарм" Валерія Прядка!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: РПЛ,Ігор Мосійчук,Полтавщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.