День народження Товариства Червоного Хреста України

18 квітня 2017, 15:27
Власник сторінки
журналист
0
99
День народження Товариства Червоного Хреста України
Фото Сергія Комісарова

Сьогодні, виповнюється рівно 99 років із часу створення Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) – найбільшої за чисельністю в країні гуманітарної організації.

За рік від свого 100-ліття! Сьогодні,  виповнюється рівно  99 років із часу створення Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) – найбільшої за чисельністю в країні гуманітарної організації. Про це йшлося під час зустрічі журналістів із керівниками Товариства Червоного Хреста України, яка відбулася у просторі творчого часу "ЧАСОПИС".Товариство Червоного Хреста України народилося у той час, коли люди дуже потребували захисту, допомоги, співчуття. За 99 років діяльності Товариство ствердило свою гуманітарну роль у суспільстві, ставши надійною опорою та організацією, куди будь-то із наших співвітчизників  може звернутися за підтримкою у найскрутніші часи. Президент ТЧХУ Іван Усіченко розказав журналістам, що основне завдання Товариства Червоного Хреста України  – сприяння органам державної влади в їх діяльності в гуманітарній сфері, захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, надання допомоги медичній службі збройних сил і органам охорони здоров’я.Генеральний директор Національного комітету Товариства Лілія Білоус докладно окреслила поточну ситуацію на Сході держави, розповіла про  про те, як і чим допомагать представники  Червоного Хреста мігрантам, біженцям, внутрішньо переміщеним особам, що постраждали внаслідок подій у Криму і військового конфлікту на Сході України,  а також поінформувала про виклики, з якими щодня стикаються гуманітарні організації в процесі забезпечення потреб вразливих категорій громадян.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.